Libnet.ro
UNICEF

19:30

Doliu in lumea mondena! Un personaj cunoscut in lumea VIP-urilor din Romania a murit dupa o lunga suferinta (FOTO)

B1 B1,
Doliu in lumea mondena! Un personaj cunoscut in lumea VIP-urilor din Romania a murit dupa o lunga suferinta (FOTO)

Un tanar cunoscut in lumea mondena autohtona s-a stins din viata in urma cu cateva zile dupa o lupta lunga cu o boala incurabila. Dominic Popa avea 41 de ani si era cunoscut pentru. continuă pe B1

Aceasta este cea mai furata masina din Romania! Surpriza! Cine e pe locul doi! Singura solutie...

In fiecare an, in Romania se inregistreaza peste 300 de furturi de masini. Statistica spune ca, in medie, 8 masini din 100 inchiriate nu se mai intorc inapoi. Masina preferata de hotii din Romania este Dacia. Spre.

Care este cel mai consumat produs alimentar din Romania

Paine si produsele de franzelarie sunt cele mai cautate produse din Romania. Peste 8,121 kilograme pe luna sunt consumate, urmate de legume si conserve din legume 6,891 kilograme), fructe 4,089.

Ce profituri au, de fapt, bancile din Romania

Profitul net realizat de bancile din Romania in primele sase luni din acest an este de 2,7 miliarde de lei, un record-istoric, mai ales ca suma echivaleaza cu trei sferturi din castigurile marilor.

Marea BUZUNAREALA: Clan de hoti din Romania, judecati in Franta. Prejudiciu FABULOS (VIDEO)

Sapte femei si cinci barbati, cei mai multi dintre ei romi din Romania care isi trimiteau copiii sa fure din buzunarele turistilor in zona Disneyland Paris, sunt judecati din cauza unei.

Dragnea: S-au luat miliarde din Romania, fara lucrari

Liviu Dragnea a afirmat, duminica seara, in emisiunea Punctul de intalnire, moderata de Radu Tudor, ca din Romania s-au luat miliarde pentru lucrari de infrastructura care nu.

Vecinii Adrianei Iliescu, ingrijorati! Unde a disparut cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a fost data disparuta de catre vecinii. Ingrijorati ca nu au mai vazut-o de saptamani bune, vecinii au alertat presa. Nici pe fiica ei nu am mai.

Legea Turismului, lansata in dezbatere, prevede ca toti turistii din Romania vor fi inregistrati intr-un sistem al STS

Ministerul Turismului a lansat in dezbatere publica proiectul Legii Turismului, care prevede, intre altele, infiintarea Sistemului Informatic de Evidenta a Activitatii de Turism din Romania SIEATR), ce va fi gestionat de Serviciul de Telecomunicatii.

Un grup de romi din Romania terorizeaza oraselul texan unde s-a turnat serialul Dallas

Locuitorii din Murphy, un orasel din Texas, sunt ingrijorati de aparitia unui grup de romi, originari din Romania, care cersesc in parcarea supermarketului local si suspectati de mai multe.

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

Adriana Bahmuteanu rupe tacerea in scandalul anului in lumea mondena

Vedeta tv Adriana Bahmuteanu rupe tacerea in scandalul monden al anului intre Maria Constantin si Marcel Toader. Si vorbeste din propria experienta despre beneficiile si amarul unei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )