Libnet.ro
UNICEF

20:15

Tragedie in Caras-Severin. Doi copii s-au electrocutat in gara Jupa

România Liberă România Liberă,
Tragedie in Caras-Severin. Doi copii s-au electrocutat in gara Jupa

Doi copii de10 si 11 ani, care s-au electrocutat in timp ce se aflau intr-o gara din judetul Caras- Severin si au suferit arsuri grave, vor fi preluati de o masina de interventie pentru victime multiple care ii va aduce la Timisoara, de unde vor fi preluati de un avion SMURD si dusi la Bucuresti. continuă pe România Liberă

Doi copii s-au electrocutat intr-o gara din Caras-Severin: Acestia vor fi dusi cu un avion SMURD la Bucuresti

Doi copii de 10 si 11 ani s-au electrocutat in timp ce se aflau intr-o gara din judetul Caras- Severin si au suferit arsuri grave. Cei doi vor fi preluati de o masina de interventie pentru victime multiple.

Doi copii in stare grava dupa ce s-au electrocutat in halta Jupa din Caransebes

Cei doi copii se jucau in Halta Jupa pe un vagon de marfa si au fost atinsi de un arc electric, fiind dusi la Spitalul Municipal de Urgenta din Caransebes.

Vaslui: Cadavrul unui barbat, gasit de doi copii care se jucau intr-un rau

Doi copii care se aflau la joaca au descoperit cadavrul unui barbat intr-un rau, in apropiere de municipiul Vaslui, scrie Mediafax. Politia a initiat o ancheta pentru a aflat identitatea barbatului care are.

Vaslui: Cadavrul unui barbat, gasit de doi copii intr-un rau

Cadavrul unui barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a fost gasit de doi copii, in timp ce se jucau intr-un rau dintr-o localitate din apropiere de municipiul Vaslui, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )