Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tragedie la Constanta. Un copil de doar doi ani a murit pe loc, dupa ce a cazut de la etajul trei

Antena3 Antena3,
Tragedie la Constanta. Un copil de doar doi ani a murit pe loc, dupa ce a cazut de la etajul trei

Un copil de doar doi ani a cazut de la geamul unui apartament din Constanta. Din nefericire, micutul a murit in urma impactului cu solul, iar trupul acestuia a fost predat politiei. Copilul care si-a. continuă pe Antena3

Pierderi imense pentru Statul Islamic. ISIS a ramas fara 45.000 de jihadisti in doar doi ani

Circa 45. 000 de combatanti ai gruparii Statul Islamic Daesh) au fost ucisi in ultimii doi ani in Irak si Siria, dupa doi ani de bombardamente efectuate de coalitia anti-Daesh condusa de SUA, potrivit.

FOTO O femeie, mama a doi copii, a murit pe loc dupa ce masina in care se afla a fost strapunsa de bustenii dintr-o caruta

Un sofer spaniol de 39 de ani a intrat cu autoturismul intr-o caruta nesemnalizata ce stationa pe carosabil, la Ilisesti. Din nefericire, sotia barbatului, o suceveanca de 40 de ani, a decedat pe loc, iar unul dintre fiii lor, un baiat de sase ani, a fost ranit. Soferul si celalat copil al familiei, in varsta de doi ani, au scapat doar cu cateva zgarieturi.

Un baiat de doar 11 ani din Ialoveni a fost gasit strangulat in curtea casei

Un copil de doar 11 ani a fost gasit strangulat in curtea propriei case. Tragedia a avut loc joi, 11 august, in satul Razeni, raionul Ialoveni.

O fetita de nici doi ani a murit la Spitalul Victor Babes. Procurorii au deschis un dosar penal

Parchetul Judecatoriei Sectorului 3 a deschis un dosar penal si face cercetari pentru ucidere din culpa in cazul unei fetite de un an si sapte luni care a murit duminica, la Spitalul Victor.

Pavarotti din Carpati risca doi ani de inchisoare. Artistul, acuzat ca ar fi batut un barbat

Costel Busuioc, zidarul devenit peste noapte tenor, ar putea ajunge dupa gratii. Cel care a fost numit Pavarotti din Carpati risca doi ani de inchisoare pentru ca ar fi dat cu pumnul. Barbatul.

Tedi, fiul lui Serban Copot, are diploma de expert in dinozauri, la doar 5 ani

Serban Copot are un baiat extrem de simpatic si de destept. La nici cinci ani, Tedi este pasionat de tot ce inseamna dinozauri si perioada in care acestia au trait.

Doi ani de la sinuciderea lui Robin Williams

In urma cu doi ani, pe 11 august 2014, o veste cumplita facea inconjurul lumii: actorul Robin Williams se sinucisese, la domiciliul sau din localitatea Tiburon, in apropiere de San.

Persoanele care locuiesc la Fagaras ar putea iesi la pensie cu doi ani mai repede din cauza poluarii

Reprezentantii Sindicatului Liber Nitramonia Rompiro din cadrul SC Nitroporos SRL Fagaras au cerut prefectului sa solicite Ministerului Muncii ca Fagarasul sa fie introdus pe lista localitatilor poluate, iar oamenii sa iasa la pensie cu doi ani mai repede.

Doi ani fara Robin Williams, geniul trist al comediei: De ce nu putem trata moartea cu o anumita doza de umanitate si, Doamne fereste, poate chiar cu umor?

Au trecut doi ani de cand actorul Robin Williams nu ne mai bucura cu prezenta sa, motiv pentru care va propunem sa ne amintim de geniul sau creativ in materie de comedie, de versatilitatea si de puterea de convingere de care dadea dovada. Williams a lasat in urma o serie de roluri memorabile, sfaturi de viata si o cariera care nu va putea fi egalata de multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )