Libnet.ro
UNICEF

13:31

Tragedie in Florenta. Un turist a murit, dupa ce bucati din zidurile unei biserici au cazut peste el

Antena3 Antena3,
Tragedie in Florenta. Un turist a murit, dupa ce bucati din zidurile unei biserici au cazut peste el

Un turist, in varsta de 52 de ani, din Spania, a murit, dupa ce peste el au cazut bucati din zidul unei renumite biserici din Florenta, potrivit Independent. Turistul a murit in timp ce se. continuă pe Antena3

Tragedie in beciul casei! A murit dupa ce s-a intoxicat cu vin fermentat

Un barbat din Buzau a murit luni dupa ce a coborat in beciul casei sa verifice damigenele cu vin si s-a intoxicat cu dioxidul de carbon emanat din fermentarea mustului relateaza.

O studenta romanca la Londra A MURIT dupa ce a cazut din catedrala Saint Paul

Destin tragic pentru o studenta romanca la Londra. Tanara in varsta de 23 de ani a cazut din catedrala Saint Paul, decedand pe loc. Circumstantele incidentului sunt inca.

Dan Voiculescu, in primul interviu dupa iesirea din puscarie, sustine ca procurorii i-au cerut sa faca denunturi, despre orice

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat in dosarul ICA, a declarat, marti seara, in primul interviu de dupa iesirea din puscarie, ca procurorii i-au cerut sa faca denunturi.

Ancheta la cel mai mare spital din Moldova: Un barbat internat pentru o complicatie a diabetului a murit dupa ce a contractat o bacterie (VIDEO)

Ancheta la spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cea mai mare unitate medicala din Moldova, dupa ce un pacient, care s-a internat sa-si trateze o complicatie a diabetului, a murit. Familia vrea s.

FOTO Uraganul Ophelia a ajuns in Europa. Alerta in Irlanda si in Marea Britanie. O femeie a murit dupa ce un copac i-a cazut peste masina

Uraganul Ophelia, format in Oceanul Atlantic, a ajuns in Irlanda, luni dupa-amiaza, iar o femeie a fost ucisa dupa ce un copac a fost doborat de furtuna peste masina ei.

SpaceX va lansa un nou satelit Spacecom in orbita dupa explozia din 2016

Compania privata SpaceX va reincerca sa lanseze in orbita un satelit al companiei israeliene Spacecom dupa ce ultima tentativa din semptembrie 2016 a esuat, iar echipamentul in valoare de 262 de milioane de dolari a fost distrus in explozie, potrivit SkyNews.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )