Libnet.ro
UNICEF

16:15

Tragedie in Malaysia: cel putin 37 de morti intr-un accident de autocar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tragedie in Malaysia: cel putin 37 de morti intr-un accident de autocar

Cel putin 37 de persoane au murit, dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie din Malaysia, acesta fiind cel mai grav accident rutier din istoria tarii, au anuntat autoritatile malaysiene, citate de AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Tragedie in Malaysia: Cel putin 37 de morti dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie

Cel putin 37 de persoane au murit, dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie din Malaysia, acesta fiind cel mai grav accident rutier din istoria tarii, au anuntat autoritatile malaysiene, citate de.

Autocar prabusit intr-o prapastie in Malaysia: Cel putin 37 de persoane si-au pierdut viata

Un autocar s-a prabusit, miercuri, intr-o prapastie din Malaysia, cauzand moartea a cel putin 37 de persoane, inclusiv soferul autoturismului. Alti pasageri ai autocarului sunt raniti, unii chiar si in stare.

Cel putin opt raniti intr-o explozie produsa la o baza militara din Statele Unite

Cel putin opt persoane au fost ranite intr-o explozie care a avut loc marti dimineata intr-o baza a Fortelor Navale americane din statul New Jersey, relateaza presa americana.

Inundatii in Pakistan: Cel putin 108 morti si peste 300.000 de persoane afectate.

Ploile puternice aduse de muson in ultimele doua saptamani in Pakistan au provocat inundatii care s-au soldat cu 108 morti si au afectat peste 300. 000 de persoane, transmite Mediafax. Ploile au afectat 770 de sate si au distrus complet peste 2. 500 de case, a precizat pentru AFP un oficial din cadrul serviciilor de gestionare a catastrofelor, au anuntat duminica autoritatile, citate de AFP. Musonul provoaca frecvent pagube in Pakistan, atat in zonele rurale, cat si in marile orase, unde .

Cel putin 100 de morti in bombardamentele din apropiere de Damasc. ...

Opozitia siriana a avansat cifra de peste 650 de morti intr-un atac cu arme chimice, comis miercuri, la periferia Damascului, potrivit Mediafax. Peste 650 de persoane ucise intr-un atac cu arme chimice in Siria, afirma opozitia pe contul sau oficial de Twitter. --- Cel putin 100 de persoane au fost ucise, miercuri, in bombardamentele violente impotriva bastioanelor rebelilor de la periferia Damascului, informeaza Mediafax. Cel putin 100 de persoane au fost ucise in .

Antonescu: Dosarul lui Silaghi este o coincidenta cel putin suspecta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, mentioneaza, intr-un comunicat transmis luni, ca dezavueaza campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi, aratand totodata ca justitia trebuie sa isi faca datoria si sa faca lumina in privinta acuzatiilor aduse vicepresedintelui PNL, relateaza Mediafax. Partidul National Liberal constata cu ingrijorare ca solicitarea DNA catre Parchetul General privind inceperea urmaririi penale impotriva colegului nostru, Ovidiu Silaghi, vicepresedinte .

Pakistan: Cel putin 108 morti si peste 300.000 de persoane afectate de inundatii

Cel putin 108 persoane au murit, iar peste 300. 000 au fost afectate de inundatiile provocate de ploile puternice aduse de muson in ultimele doua saptamani in Pakistan, potrivit autoritatilor locale, citate de.

Cel putin 24 de politisti egipteni, ucisi intr-o ambuscada

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi intr-o ambuscada, in peninsula Sinai, potrivit surselor internationale de presa.

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi intr-un atac in Sinai

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi luni si alti doi au fost raniti intr-un atac cu rachete comis impotriva a doua microbuze care ii transportau in Sinai, au anuntat surse medicale si de securitate, citate de AFP.

Egipt: Cel putin 24 de politisti au fost ucisi intr-un atac in Sinai

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi, luni, in peninsula Sinai, in urma unui atac cu rachete asupra celor doua vehicule care-i transportau, relateaza AFP, citata de Agerpres. Atacatorii, despre care.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )