Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tragedie la Nisa de Ziua Frantei: Cel putin 84 de persoane au murit si 100 au fost ranite dupa ce un individ a intrat cu un camion in multimea care asista la un foc de artificii (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie la Nisa de Ziua Frantei: Cel putin 84 de persoane au murit si 100 au fost ranite dupa ce un individ a intrat cu un camion in multimea care asista la un foc de artificii (VIDEO)

UPDATE: Bilantul atentatului de la Nisa a ajuns la 84 de morti, informeaza CNN. O noua tragedie loveste Franta. Aproximativ 80 de persoane au murit si 100 au fost ranite la Nisa dupa ce un individ. continuă pe B1

Tragedie la Nisa de Ziua Frantei: Cel putin 80 de persoane au murit si 100 au fost ranite dupa ce un individ a intrat cu un camion in multimea care asista la un foc de artificii (VIDEO)

O noua tragedie loveste Franta. Aproximativ 80 de persoane au murit si 100 au fost ranite la Nisa dupa ce un individ inarmat a intrat cu un camion in multimea care asista la un foc de artificii.

Cel putin 84 de morti si 18 raniti in stare grava

Vezi video --- *Presedintele Francois Hollande a prelungit starea de urgenta si a facut apel la rezervisti --- *ACTUALIZARE 11:25 Autorul atacului a fost identificat de catre autoritatile franceze Autorul atacului a fost identificat de catre politia franceza. Este vorba despre un franco-tunisian in varsta de 31 de ani, ale carui acte au fost gasite in camion, informeaza AFP. *ACTUALIZARE 11:10 Florin Iordache: Suntem alaturi de natiunea franceza in aceste clipe grele, uniti in lupta cu terorismul si extremismul *ACTUALIZARE 10:15 Ministrul britanic de externe Boris Johnson, socat si intristat de evenimentele de aseara *ACTUALIZARE 10:10 Angela Merkel afirma ca Germania este alaturi de Franta in lupta impotriva terorismului *ACTUALIZARE 09:50 Iohannis: Condamn ferm atacul infiorator de la Nisa; Romania este alaturi de Franta *ACTUALIZARE 09:30 Suspectul a strigat Allah Akbar in timpul atacului *ACTUALIZARE 09:15 Liderii lumii condamna atacul terorist comis de Ziua Nationala a Frantei Atentatul comis la Nisa a provocat un val de indignare printre liderii politici din intreaga lume, potrivit AFP. *ACTUALIZARE 09:00 Atentat la Nisa: Atentatorul, cunoscut politiei pentru antecedentele sale violente *ACTUALIZARE 08:50 MAE: Doi romani raniti in atentatul de la Nisa Doi cetateni romani au fost raniti in atentatul de la Nisa, pana la acest moment nefiind, insa, identificati romani printre decedati, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe. *ACTUALIZARE 08:34 Presedintele francez, Francois Hollande, a anuntat astazi prelungirea cu trei luni a starii de urgenta, care urma sa fie ridicata la 26 iulie, dupa atentatul sangeros de la Nisa sud-est) care a ucis cel putin 80 de persoane, si a dat asigurari ca tara sa isi va intari actiunea in Irak si Siria, transmite AFP, citat de surse din presa. *ACTUALIZARE 08:23 MAE condamna atacul de la Nisa si transmite condoleante familiior victimelor --- La Nisa, sarbatoarea de Ziua Nationala s-a incheiat cu un masacru. Un camion a intrat in multime pe o distanta de 2 kilometri chiar in momentul in care se incheiau focurile de artificii.

Cum arata camionul mortii de la Nisa, sub rotile caruia au murit cel putin 84 de oameni - FOTO in articol

Cel putin 84 de persoane au fost ucise joi noaptea pe Promenada Englezilor din orasul Nisa, din sud-estul Frantei, de un camion care a intrat in multimea adunata pentru a urmari focul de artificii cu ocazia.

Un nou atentat zguduie Bagdadul. Cel putin patru persoane au murit

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte 21 au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis miercuri in apropiere de Bagdad, ultimul dintr-o serie de atacuri sangeroase vizand.

Cel putin zece persoane au murit in Italia in urma unui accident feroviar

Cel putin zece persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite dupa ce doua trenuri de pasageri au intrat in coliziune in sudul Italiei, relateaza agentiile internationale.

Atentat cu masina-capcana la Bagdad. Cel putin noua persoane au murit, iar alte 32 au fost ranite

Cel putin noua persoane au murit si alte 32 au fost ranite, marti, intr-un atentat cu masina-capcana care a avut loc la nord de capitala irakiana Bagdad.

Comunicatul MAE dupa atentatul terorist de la Nisa, soldat cu cel putin 84 de morti

Ministerul Afacerilor Externe condamna in termenii cei mai fermi atacul terorist care a avut loc la Nisa, Franta, in timpul sarbatorii Zilei Nationale, soldat cu pierderi de vieti omenesti.

FOTO + VIDEO: Accident feroviar in sudul Italiei. Cel putin 12 persoane au murit. Numeroasi pasageri, blocati in vagoane

Cel putin zece oameni au murit si alte cateva zeci, intr-un accident de tren care a avut loc, marti, in sudul Italiei.

ANIMATIE GRAFICA. Masacru la Nisa de ziua Frantei - VIDEO

Un camion a lovit in multimea adunata la Nisa pentru focurile de artificii cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, joi seara, la orele 22. 30, ora Romaniei). Cel putin 84 de persoane si-au pierdut.

Atentat la Nisa. Cincizeci si patru de copii au fost internati intr-un singur spital dupa atacul de Ziua Frantei. Cel putin 10 micuti au fost ucisi VIDEO

Cincizeci si patru de copii au fost internati intr-un singur spital din Nisa, din apropiere de Promenade des Anglais, dupa atacul de joi seara, relateaza Nice Matin, potrivit caruia numarul real al copiilor raniti ar putea fi mai mare.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )