Libnet.ro
UNICEF

12:45

ANIMATIE GRAFICA. Masacru la Nisa de ziua Frantei - VIDEO

Antena3 Antena3,
ANIMATIE GRAFICA. Masacru la Nisa de ziua Frantei - VIDEO

Un camion a lovit in multimea adunata la Nisa pentru focurile de artificii cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, joi seara, la orele 22. 30, ora Romaniei). Cel putin 84 de persoane si-au pierdut. continuă pe Antena3

Tragedie la Nisa de Ziua Frantei: Cel putin 80 de persoane au murit si 100 au fost ranite dupa ce un individ a intrat cu un camion in multimea care asista la un foc de artificii (VIDEO)

O noua tragedie loveste Franta. Aproximativ 80 de persoane au murit si 100 au fost ranite la Nisa dupa ce un individ inarmat a intrat cu un camion in multimea care asista la un foc de artificii.

Tragedie la Nisa de Ziua Frantei: Cel putin 84 de persoane au murit si 100 au fost ranite dupa ce un individ a intrat cu un camion in multimea care asista la un foc de artificii (VIDEO)

UPDATE: Bilantul atentatului de la Nisa a ajuns la 84 de morti, informeaza CNN. O noua tragedie loveste Franta. Aproximativ 80 de persoane au murit si 100 au fost ranite la Nisa dupa ce un individ.

Atentat la Nisa. Eroii celei mai mari tragedii de Ziua Frantei VIDEO

Le Figaro scrie ca un barbat a carui identitate inca nu este cunoscuta a sarit pe capota camionului si a incercat sa-l opreasca pe soferul camionului care a provocat moartea a cel putin 84 de oameni. Jurnalistul german Richard Gutjahr a relatat pentru AFP ca un motociclist a incercat sa opreasca, din mers, camionul, straduindu-se sa deschida portiera vehiculului ce circula cu viteza redusa pe Promenade des Anglais, dar a cazut.

GRAFICA ce explica drumul parcurs in zig-zag de atacator pana in momentul in care a fost ucis de politisti (VIDEO, FOTO)

O lumea intreaga a fost ingrozita de atentatul care a vut loc in Nisa, de Ziua Frantei. Un camion a intrat la intamplare intre oamenii aflati pe strazile din Nisa, peste 80.

FOTO, VIDEO. ATENTAT la Nisa, de Ziua Nationala a Frantei. Un camion a intrat in multime. ZECI de morti, peste o suta de raniti

Un autocamion a intrat in plin, in mod intentionat, in mutimea de spectatori care asistau la festivitatile dedicate Zilei Nationale a Frantei. Atentatul s-a produs in celebrul oras turistic Nisa, pe tarmul Marii Mediterane.

Atentat la Nisa. Cincizeci si patru de copii au fost internati intr-un singur spital dupa atacul de Ziua Frantei. Cel putin 10 micuti au fost ucisi VIDEO

Cincizeci si patru de copii au fost internati intr-un singur spital din Nisa, din apropiere de Promenade des Anglais, dupa atacul de joi seara, relateaza Nice Matin, potrivit caruia numarul real al copiilor raniti ar putea fi mai mare.

Medicii din Nisa, apel catre populatie pentru donare de sange pentru persoanele ranite in atentatul de Ziua Frantei

Poporul francez este in criza dupa cel de-al doilea atentat terorist care loveste tara in curs de jumatate de an. Peste 80 de persoane au murit si alte 100 au fost ranite. Spitalele din Nisa.

Aproape ca am murit. Camionul mergea in zigzag. Nu iti dadeai seama unde merge. DECLARATIILE MARTORILOR ingroziti de cele intamplate de Ziua Frantei

Franta a fost lovita de un nou atentat terorist chiar de ziua sa. Dupa cel din Paris din luna noiembrie, de data aceasta vorbim de Nisa. Tragedia a avut loc la Promenade des Anglais, una dintre cele mai importante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )