Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tragedie stupida: avionul prabusit in Columbia a ramas fara kerosen! Ultimele cuvinte ale pilotului: Coordonatele, seniorita! Coordonatele de aterizare!

Adevărul Adevărul,
Tragedie stupida: avionul prabusit in Columbia a ramas fara kerosen! Ultimele cuvinte ale pilotului: Coordonatele, seniorita! Coordonatele de aterizare!

Ultimele discutii dintre pilot si controlorii de trafic duc la concluzia ca dezastrul aviatic din Columbia a fost cauzat de o pana de combustibil. continuă pe Adevărul

Avionul prabusit in Columbia a fost folosit la inceputul lunii noiembrie si de echipa nationala de fotbal a Argentinei

Avionul prabusit in apropiere de Medellin, Columbia, avand la bord jucatorii uneia dintre cele mai bune echipe de fotbal din Brazilia, a transportat la inceputul lunii noiembrie si echipa nationala de fotbal a Argentinei.

Avionul prabusit in Columbia i-a transportat si pe Messi si echipa nationala a Argentinei (FOTO)

Un avion charter, care avea la bord 81 de persoane, printre care 22 de jucatori de la echipa braziliana de fotbal, Chapeconense, si 20 de jurnalisti, s-a prabusit marti dimineata, potrivit.

Decizia pe care a luat-o pilotul avionul prabusit in Columbia pentru a salva cat mai multe vieti

Autoritatile columbiene au anuntat marti dimineata prabusirea unui avion charter, la bordul caruia se afla intreaga echipa de fotbal braziliana Chapecoense. Se pare ca 72 de pasageri si noua membri ai echipajului erau la bordul avionului prabusit in apropiere de localitatea Cerro Gordo din municipalitatea La Union.

Aproape 250 de soferi au ramas fara premise si peste 3.500 au fost amendati in primele doua zile ale minivacantei

Aproape 250 de soferi au ramas fara premise auto in primele doua zile ale minivacantei de Ziua Nationala si peste 3. 500 au fost amendati de politisti, dintre care 1. 270 pentru ca au condus cu viteza si 22 pentru ca s-au urcat bauti la volan.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )