Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu, atac acid la adresa Laurei Codruta Kovesi si Liviei Stanciu: Se baga cu picioarele peste politic

B1 B1,
Traian Basescu, atac acid la adresa Laurei Codruta Kovesi si Liviei Stanciu: Se baga cu picioarele peste politic

Fostul sef al statului Traian Basescu este de parere ca liderii justitiei isi permit prea mult, cu mentiunea ca presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, dar. continuă pe B1

Traian Basescu a decis sa intervina in dosarul in care este judecat fratele sau. Surpriza pe care a pregatit-o lui Kovesi

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca va face o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii fata de declaratiile unui procuror al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Laura Codruta Kovesi, la Digi24: Prejudiciu de 620 de milioane euro calculat in dosarele de abuz in serviciu din 2015. Daca se dezincrimineaza, statul nu va mai putea recupera acesti bani/ Infractorii au devenit mai inventivi, dar nu sunt mai inventivi c

Prejudiciul suportat de stat de pe urma infractiunilor de abuz in serviciu se ridica la 620 de milioane de euro, dupa cum reiese din dosarele instrumentate anul trecut. Daca aceasta infractiune este dezincriminata, statul nu va mai putea recupera acesti bani, a declarat procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi joi seara la Digi24. Kovesi a aratat ca in cazul in care abuzul in serviciu va fi dezincriminat, functionarii publici vor putea face orice vor, iar cei care vor pierde sunt in primul rand cetatenii.

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA: Nu este treaba mea rezultatul alegerilor

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a comentat in ce masura va fi afectata Romania daca infractiunea de abuz in serviciu va fi dezincriminata. Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa analize pe 15 iunie daca abuzul in serviciu trebuie dezincriminat.

Curtea de Apel Pitesti a amanat procesul intentat de Laura Codruta Kovesi jurnalistilor postului de televiziune Antena 3

Dupa ce, pe 21 aprilie, inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca procesul intentat de Laura Codruta Kovesi postului de televiziune Antena 3 sa se judece la Curtea de Apel Pitesti, astazi, la primul termen, instanta pitesteana a decis amanarea procesului pana pe 14 septembrie.

Laura Codruta Kovesi, decorata de Franta cu Legiunea de Onoare. Ce alte personaje controversate au mai fost distinse astfel (VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost decorata cu cea mai inalta decoratie a statului francez: Legiunea de onoare. Distinctia i-a fost oferita sefei DNA la ambasada Frantei. Legiunea de onoare a fost.

Laura Codruta Kovesi: Daca abuzul in serviciu va fi dezincriminat, nu vom mai putea efectua investigatii

Procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca eventuala dezincriminare a abuzului in serviciu va afecta activitatile de combatere a coruptiei in Romania, informeaza Mediafax,.

Revista Presei: Traian Basescu a primit cetatenie moldoveneasca

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a primit cetatenie moldoveneasca, alaturi de sotia sa, Maria Basescu. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica Revista presei. Daca [].

Traian Basescu, cetatean moldovean prin procedura de urgenta. Prorusii il avertizeaza ca ii vor anula decretul

Traian Basescu si sotia sa, Maria, sunt de astazi cetateni moldoveni. Presedintele Nicolae Timofti a semnat decretul prin care acorda fostului presedinte al Romaniei si sotiei sale cetatenia.

Romania - Franta LIVE. Ce pronostic da Traian Basescu

Presedintele PMP, Traian Basescu, a pronosticat, joi, ca meciul de fotbal Franta - Romania din deschiderea EURO 2016 se va incheia in favoarea tricolorilor. Va fi 0-1, a spus.

Traian Basescu: PMP are 18 primari si e prezent in 16 consilii judetene. Negociem pentru formarea de majoritati in consilii, nu facem aliante politice

PMP are 18 primari si e prezent in 16 consilii judetene, iar membrii din teritoriu au fost imputerniciti sa isi negocieze majoritati cu care sa poata lucra local, a declarat joi presedintele formatiunii politice, Traian Basescu. Nu s-a dat o linie politica - cu PNL, cu PSD - ci sa valorifice functiile pe care le-au obtinut prin vot. Bineinteles, incercand sa obtina sa se respecte programul lor electoral. Noi nu facem aliante politice, noi facem majoritati, a precizat fostul sef al statului.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )