Libnet.ro
UNICEF

15:00

Traian Basescu a decis sa intervina in dosarul in care este judecat fratele sau. Surpriza pe care a pregatit-o lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Traian Basescu a decis sa intervina in dosarul in care este judecat fratele sau. Surpriza pe care a pregatit-o lui Kovesi

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca va face o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii fata de declaratiile unui procuror al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). continuă pe Antena3

UPDATE. Ultimul termen al procesului in care este judecat Nicusor Constantinescu, suspendat. Fostul sef al CJ a fost dus din nou la spital

Nicusor Constantinescu a fost luat din nou cu ambulanta de la Curtea de Apel Constanta, unde se judeca procesul privind subfinantarea Centrului Militar Zonal. Sedinta a fost suspendata dupa ce sefului CJ i s-a facut rau. El a fost dus la Spitalul Judetean.

Traian Basescu, despre primarul din Baia Mare: Chereches este un ticalos!

Traian Basescu nu este de acord cu candidatul la primaria din Baia Mare, Catalin Chereches, care a reusit sa candideze si sa obtina victoria, chiar daca eera arestat preventiv. in privinta acestui.

Traian Basescu: PMP intra in Consiliul General, un postament bun in vederea parlamentarelor. Din cele doua partide mari, unul s-a facut mic

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-uriloe realizate la iesirea de la urne, ca este multumit ca PMP intra in Consiliul General in Capitala, ceea ce reprezinta un postament bun in vederea alegerilor parlamentare. Alegerile locale sunt cel mai greu test pentru partidele noi, a adaugat Traian Basescu. El a ironizat scorul mic obtinut de Catalin Predoiu, spunand ca dintre cele doua partide mari unul nu mai e mare, s-a facut mic, a intrat la apa.

ALEGERI LOCALE 2016. Traian Basescu, multumit de rezultatele PMP

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca este multumit ca PMP intra in Consiliul General in Bucuresti, ceea ce reprezinta un postament bun in vederea alegerilor parlamentare. Alegerile locale sunt cel mai greu test pentru partidele noi, a mai spus fostul presedinte, citat de HotNews. El a ironizat scorul mic obtinut de Catalin Predoiu, spunand ca dintre cele doua partide mari unul nu mai e mare, s-a facut mic, a intrat la apa.

Traian Basescu face praf conducerea PNL: Doi demagogi, ca o pata pe un perete

Traian Basescu a explicat intr-o emisiune TV care a fost greseala PNL, in Bucuresti. Fostul presedinte al democrat-liberalilor face o observatie cheie: PDL a luat mai mult in 2012 decat a.

Traian Basescu: Noi suntem multumiti, suntem in primele patru partide din tara. Marele PNL a intrat la apa dupa fuziune. Scorul asta l-ar fi obtinut si PDL-ul singur (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, s-a declarat multumit duminica de rezultatele obtinute de candidatii formatiunii pe care o conduce la alegerile locale din Bucuresti. Marele PNL a intrat la apa dupa.

ALEGERI LOCALE 2016. Traian Basescu: Sper ca electoratul va elimina candidatii care au dosare penale

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, la ora 11. 00 la Sectia nr. 348 de la Colegiul Economic A. Xenopol. Fostul sef al statului a spus ca acum electoratul poate sa dea jos coruptii.

Traian Basescu: Azi vom intelege daca DNA e solutia curatarii partidelor de corupti

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica un mesaj pe pagina sa de Facebook, intitulat Alegerile si DNA si in care se intreaba cine va face curatenie la acestge alegeri.

Traian Basescu, despre procurorul sef al DNA si presedintele iCCJ: Se baga cu picioarele peste politic

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a criticat, miercuri, declaratiile publice a presedintelui inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), Livia Stanciu, cu privire la alegerea.

Traian Basescu, anunt de ultima ora dupa publicarea exit-poll-urilor

PMP are pus la punct un sistem de numaratoare paralela care va permite o centralizare in timp real a rezultatului final al alegerilor locale in ceea ce priveste votul politic, a declarat presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )