Libnet.ro
UNICEF

15:15

Laura Codruta Kovesi, la Digi24: Prejudiciu de 620 de milioane euro calculat in dosarele de abuz in serviciu din 2015. Daca se dezincrimineaza, statul nu va mai putea recupera acesti bani/ Infractorii au devenit mai inventivi, dar nu sunt mai inventivi c

Hotnews Hotnews,
 Laura Codruta Kovesi, la Digi24: Prejudiciu de 620 de milioane euro calculat in dosarele de abuz in serviciu din 2015. Daca se dezincrimineaza, statul nu va mai putea recupera acesti bani/ Infractorii au devenit mai inventivi, dar nu sunt mai inventivi c

Prejudiciul suportat de stat de pe urma infractiunilor de abuz in serviciu se ridica la 620 de milioane de euro, dupa cum reiese din dosarele instrumentate anul trecut. Daca aceasta infractiune este dezincriminata, statul nu va mai putea recupera acesti bani, a declarat procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi joi seara la Digi24. Kovesi a aratat ca in cazul in care abuzul in serviciu va fi dezincriminat, functionarii publici vor putea face orice vor, iar cei care vor pierde sunt in primul rand cetatenii. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA: Nu este treaba mea rezultatul alegerilor

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a comentat in ce masura va fi afectata Romania daca infractiunea de abuz in serviciu va fi dezincriminata. Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa analize pe 15 iunie daca abuzul in serviciu trebuie dezincriminat.

Curtea de Apel Pitesti a amanat procesul intentat de Laura Codruta Kovesi jurnalistilor postului de televiziune Antena 3

Dupa ce, pe 21 aprilie, inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca procesul intentat de Laura Codruta Kovesi postului de televiziune Antena 3 sa se judece la Curtea de Apel Pitesti, astazi, la primul termen, instanta pitesteana a decis amanarea procesului pana pe 14 septembrie.

Laura Codruta Kovesi, decorata de Franta cu Legiunea de Onoare. Ce alte personaje controversate au mai fost distinse astfel (VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost decorata cu cea mai inalta decoratie a statului francez: Legiunea de onoare. Distinctia i-a fost oferita sefei DNA la ambasada Frantei. Legiunea de onoare a fost.

Laura Codruta Kovesi: Daca abuzul in serviciu va fi dezincriminat, nu vom mai putea efectua investigatii

Procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca eventuala dezincriminare a abuzului in serviciu va afecta activitatile de combatere a coruptiei in Romania, informeaza Mediafax,.

Coruptia din sistemul de sanatate este una din prioritatile DNA

Una dintre prioritatile DNA este coruptia din sistemul de sanatate, a declarat Laura Codruta Kovesi intr-o emisiune televizata, la Digi 24, precizand totodata ca persoanele cu putere de decizie in institutiile sanitare iau mita pentru a acorda contracte pe bani publici sau pentru a prescrie anumite medicamente.

The Economist: Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, tratata ca un star rock la summit-ul anticoruptie de la Londra

Cazul dezinfectantilor diluati din Romania a trecut granita. Toata Europa vorbeste despre suspectul accident in care patrul companiei, Dan Condrea, si-a pierdut viata cu o zi inainte de a a fi au.

Kovesi: Daca se dezincrimineaza abuzul in serviciu, statul pierde 620 milioane de euro

Cu toate ca datele statistice din ultimi ani arata cifre ingrijoratoare, cu multe persoane de la nivel inalt trimise in judecata pentru coruptie, dar aceste statistici ne arata ca Romania este o tara care este in stare sa lupre de coruptia, a transmis Codruta Kovesi intr-un interviu la Digi24.

Kovesi, la Digi24: Mita in domeniul sanatatii, mai mare decat in altele

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi seara ca, de obicei, mita care se da in sanatate este mai mare decat cea practicata in alte domenii, iar faptele cel mai des intalnite pe acest segment sunt cele de abuz in serviciu.

MedLife estimeaza afaceri de 117 milioane euro pentru 2016/ Mihai Marcu: Putem atinge un nou record istoric, o cifra de afaceri intre 130-150 milioane de euro

MedLife raporteaza incheierea primului trimestru al anului 2016 pe o directie ascendenta si anunta o cifra de afaceri cumulata in valoare de 27,6 milioane euro aferenta acestei perioade. Compania estimeaza ca va incheia 2016 cu o cifra de afaceri cumulata la nivel de grup in valoare de 117 milioane euro, crestere organica, iar in functie de concretizarea tranzactiilor aflate in derulare, exista premize importante ca MedLife sa ajunga la o cifra de afaceri cumulata de 130 pana la 150 milioane euro pana la finalul anului acesta.

MedLife a raportat o cifra de afaceri de 27,6 milioane euro

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, a raportat afaceri de 27,6 milioane euro in primul trimestru si estimeaza sa ajunga la 117 mil. euro pana la sfarsitul anului, existand premisele depasirii acestei cifre, potrivit reprezentantilor companiei, transmite un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )