Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu: PMP are 18 primari si e prezent in 16 consilii judetene. Negociem pentru formarea de majoritati in consilii, nu facem aliante politice

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: PMP are 18 primari si e prezent in 16 consilii judetene. Negociem pentru formarea de majoritati in consilii, nu facem aliante politice

PMP are 18 primari si e prezent in 16 consilii judetene, iar membrii din teritoriu au fost imputerniciti sa isi negocieze majoritati cu care sa poata lucra local, a declarat joi presedintele formatiunii politice, Traian Basescu. Nu s-a dat o linie politica - cu PNL, cu PSD - ci sa valorifice functiile pe care le-au obtinut prin vot. Bineinteles, incercand sa obtina sa se respecte programul lor electoral. Noi nu facem aliante politice, noi facem majoritati, a precizat fostul sef al statului. continuă pe Hotnews

Romania - Franta LIVE. Ce pronostic da Traian Basescu

Presedintele PMP, Traian Basescu, a pronosticat, joi, ca meciul de fotbal Franta - Romania din deschiderea EURO 2016 se va incheia in favoarea tricolorilor. Va fi 0-1, a spus.

Revista Presei: Traian Basescu a primit cetatenie moldoveneasca

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a primit cetatenie moldoveneasca, alaturi de sotia sa, Maria Basescu. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica Revista presei. Daca [].

Traian Basescu, cetatean moldovean prin procedura de urgenta. Prorusii il avertizeaza ca ii vor anula decretul

Traian Basescu si sotia sa, Maria, sunt de astazi cetateni moldoveni. Presedintele Nicolae Timofti a semnat decretul prin care acorda fostului presedinte al Romaniei si sotiei sale cetatenia.

Igor Dodon: Dupa alegeri, decretul de acordare a cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu va fi anulat

Presedintele PSRM Igor Dodon a declarat joi ca dupa alegerile prezidentiale din Republica Moldova, decretul privind acordarea cetateniei moldovenesti lui Traian Basescu va fi anulat, informeaza.

Traian Basescu a primit cetatenia Republicii Moldova

Fostul presedinte al tarii, Traian Basescu, si sotia sa au primit cetatenia Republicii Moldova, decretele de acordare fiind semnate astazi de catre presedintele Nicolae Timofti, informeaza Unimedia. md.

Traian Basescu si sotia sa sunt cetateni ai Republicii Moldova

Fostul presedinte roman, Traian Basescu si sotia sa, Maria, au primit cetatenia Republicii Moldova. Decretele de acordare a acesteia au fost semnate joi, de catre presedintele Nicolae Timofti. Informatia a fost confirmata pentru UNIMEDIA de catre ofiterul de presa al Presedintiei, Ana Samson.

Presedintele Nicolae Timofti a semnat decretul prin care acorda cetatenia Republicii Moldova lui Traian Basescu si sotiei sale

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu si sotia sa Maria vor fi cetateni ai Republicii Moldova. Presedintele Moldivean, Nicolae Timofti a semnat un decret prin care acorda cetatenia moldoveneasca.

Traian Basescu lanseaza ipoteza care arunca lumea politica in aer: Mentinerea Guvernului Ciolos avantajeaza PSD

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza o noua ipoteza cu privire la Executivul condul de Dacian Ciolos si mentinerea acestuia chiar si dupa alegerile parlamentare din toamna. Nu exista partid mai.

Traian Basescu, atac acid la adresa Laurei Codruta Kovesi si Liviei Stanciu: Se baga cu picioarele peste politic

Fostul sef al statului Traian Basescu este de parere ca liderii justitiei isi permit prea mult, cu mentiunea ca presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, dar.

Traian Basescu a decis sa intervina in dosarul in care este judecat fratele sau. Surpriza pe care a pregatit-o lui Kovesi

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca va face o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii fata de declaratiile unui procuror al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )