Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu: Cand ne uitam la economia reala a tarii, abia ne taraim

B1 B1,
 Traian Basescu: Cand ne uitam la economia reala a tarii, abia ne taraim

Presedintele Traian Basescu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul inrebarii difuzata de B1 TV, ca economia Romaniei nu este una stabila, acest lucru intamplandu-se din cauza. continuă pe B1

Traian Basescu, despre cazul Calarasi: Si Uniunea Compozitorilor trebuie sa faca o comisie, sa vada de ce canta greierii pe tarlaua familiei Basescu

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit miercuri in cadrul unei emisiuni de televiziune despre chestiunea creditului luat de fiica sa, Ioana Basescu, incercand sa explice cat mai clar toate detaliile creditului, dar si achizitionarea terenului.

Traian Basescu, despre pactul de coabitare: Stam in cooperarea institutionala

Presedintele Traian Basescu a precizat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca inca nu a terminat de analizat pactul de coabitare. Nu am terminat analiza. Stam.

Traian Basescu: Dan Voiculescu are impresia ca libertatea lui e in mana mea

Presedintele Traian Basescu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, despre faptul ca Dan Voiculescu crede ca libertatea sa se afla chiar in mainile presedintelui.

Traian Basescu, despre prezidentiale: intre Ponta si Antonescu, nu voi ezita sa pun votul in urna pentru Antonescu

Invitat miercuri seara la B1 TV, presedintele Traian Basescu a declarat ca, in cazul in care va fi pus sa aleaga intre Victor Ponta si Crin Antonescu in turul II al alegerilor prezidentiale din 2014, il va alege fara ezitare pe liderul PNL.

Traian Basescu: Nu este o dorinta de rupere a aliantei, ci o competitie cine este jupanul

Presedintele Traian Basescu a declarat ca USL nu se va rupe, dar ca, in interiorul aliantei, are loc o lupta pentru a se vedea cine este jupan, relateaza Mediafax. Eu nu va pot spune ce este in.

Traian Basescu: Daca nu renunta la cresterea cu 7 centi a accizei la benzina, le trimit bugetul pe 2014 inapoi

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la postul B1 TV, ca va trimite bugetul inapoi in cazul in care nu se renunta la cresterea cu 7 centi a accizei la benzina si la alocarile suplimentare catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in conditiile in care acestea sunt finantate si cu bani europeni.

Traian Basescu, despre un posibil mandat de premier: Ar fi o experienta interesanta, dar nu sunt pregatit pentru asemenea abordari

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca un posibil mandat in fruntea Executivului ar fi o experienta interesanta, dar ca este prea curand pentru astfel de abordari. Sigur ca ar.

Traian Basescu: Terenul din Calarasi a fost achizitionat cinsitit, este vorba despre o afacere de familie

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca terenul din Calarasi a fost achizitionat cinsitit, fiind vorba despre o afacere de familie. Seful de stat a mentionat ca nu si-ar fi permis ilegalit.

Traian Basescu, despre proiectul descentralizarii: Romania va fi ravasita in interes electoral. Se da o lovitura functionarii institutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca proiectul descentralizarii nu va face decat sa transforme Romania intr-o tara ravasita. Romania va fi ravasita in interes.

Traian Basescu: USL-ul nu se va rupe. Aici este doar o competitie referitoare la cine este jupanul aliantei

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV,ca nu crede ca se va rupe USL-ul, precizand ca adevarata batalie este cine e.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )