Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, catre seful PSD: Mai Dragnea, iesi afara! Ai pacalit trei milioane de romani

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, catre seful PSD: Mai Dragnea, iesi afara! Ai pacalit trei milioane de romani

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a criticat, marti seara, mai multe masuri sociale, fiscale si economice ale coalitiei de guvernare PSD-ALDE. continuă pe România Liberă

Traian Basescu ii imputa liderului PSD masurile luate in afara programului de guvernare: Mai Dragnea, iesi afara!

Presedintele PMP, Traian Basescu, a inventariat, marti, pe Facebook, masurile luate in timpul guvernarii PSD care nu sunt mentionate in programul de guvernare cu care social-democratii au castigat alegerile, intrebandu-l pe Liviu Dragnea daca aceste masuri sunt semne ale unei crize economice sau ale faptului ca duduie economia.

Mai Dragnea, iesi afara!. Traian Basescu, nou atac la guvernarea PSD-ALDE

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a lansat marti seara un atac extrem de dur la adresa liderul PSD, Liviu Dragnea, acuzand ca a mintit poporul cu un program de guvernare si in.

Seful PSD, Liviu Dragnea, sustine ca perchezitiile DNA la Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul au fost un exercitiu de forta

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a calificat perchezitiile efectuate zilele trecute de DNA la Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul drept un exercitiu de forta.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre Legea pensiilor militare: S-a facut cu scop electoral, cu multa nestiinta. Ne costa, astazi, sase miliarde de lei de la buget

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, la Romania TV, ca Ordonanta care modifica legea pensiilor speciale urmareste sa evite ca, in doi - trei ani, sistemul bugetar sa ajunga in dificultatea de a sustine restul pensiilor romanilor.

Traian Basescu, atac dur la adresa sefului PSD: Teparul de Teleorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinara a Parlamentului si a plecat in concediu. I-a delegat atributiile lacheului Iordache

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, l-a criticat dur pe seful PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a calificat drept tepar de Teleorman, din cauza ca a convocat sesiunea extraordinara a Parlamentului, pe care o va prezida fostul ministru al Justitiei si vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, dupa ce Dragnea i-a delegat atributiile.

Traian Basescu, atac dur la adresa sefului PSD: Teparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinara a Parlamentului si a plecat in concediu. I-a delegat atributiile lacheului Iordache

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, l-a criticat dur pe seful PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a calificat drept tepar de Teleorman, din cauza ca a convocat sesiunea extraordinara a Parlamentului, pe care o va prezida fostul ministru al Justitiei si vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, dupa ce Dragnea i-a delegat atributiile.

Traian Basescu: Tudose pare a fi mult mai logic decat Dragnea, care recita poeziile de proasta calitate pe care i le-a dictat Valcov

Presedintele Partidului Miscarea Populara, senatorul Traian Basescu, a declarat, duminica seara, ca premierul Mihai Tudose pare mult mai ancorat in realitati si pare a fi mult mai.

Traian Basescu a rabufnit: Teparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinara si a intrat in concediu!

Traian Basescu il ataca pe Livu Dragnea, dupa ce a convocat sesiune extraordinara a Parlamentului si a plecat apoi in concediu. Sesiunea extraordinara va prilejui guvernului Tudose ocazia.

Victor Ponta il ataca pe seful PSD. Fostul premier: Cand i-a zis lui Grindeanu ca-l iubeste, i-am spus: Sorine, prgateste-te, ca te da afara!

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, l-a criticat pe seful PSD, Liviu Dragnea, luni seara, intr-o emisiune de pe postul Realitatea TV.

Traian Basescu a rabufnit: Teparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinara si a intrat in concediu!/ Un program pe care incompetentul Valcov l-a servit, iar 'pacaliciul' de Teleorman l-a inghitit

Traian Basescu l-a atacat dur pe Facebook pe Liviu Dragnea si ordonantele care ar urma sa fie aprobate in sesiune extraordinara spunand ca este vorba de 'un program pe care incompetentul Valcov i l-a servit, iar 'pacaliciul' de Teleorman l-a inghitit fara sa inteleaga aberatiile din acest program'. 'Si, pentru ca lasitatea acestui tepar ordinar, care este Liviu Dragnea, sa fie pe deplin ilustrata, teparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinara si a intrat in concediu, delegand atributiunile vicepresedintelui lacheului) Iordache', a mai scris Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )