Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu: Cer interzicerea prezentei Jobbik pe teritoriul Romaniei/ Cine e Jobbik, partidul extremist maghiar atacat de seful statului

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Cer interzicerea prezentei Jobbik pe teritoriul Romaniei/ Cine e Jobbik, partidul extremist maghiar atacat de seful statului

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, Guvernului si Parlamentului emiterea unui act normativ prin care sa fie interzisa prezenta pe teritoriul Romaniei a membrilor partidului maghiar Jobbik. E un partid extremist, comportamentul lor de la Targu Mures justifica o astfel de masura, a spus seful statului. Jobbik - Miscarea pentru o Ungarie mai Buna - reprezinta extrema dreapta in Ungaria. Partidul condus de Vona Gabor detine 43 de mandate din totalul de 386 in Legislativul de la Budapesta. Jobbik si aripa sa paramilitara, Garda Maghiara, s-au remaracat ca miscari de extrema dreapta, ultranationaliste, iredentiste, antisemite si eurosceptice. Jobbik militeaza pentru autodeterminare si autonomie teritoriala a asa-numitului Tinut Secuiesc, care in Evul Mediu se intindea peste actualele judete romanesti Harghita, Covasna si mare parte din Mures. continuă pe Hotnews

Basescu: Guvernul e corupt. Daniel Chitoiu a mintit in Parlament. Cer interzicerea membrilor Jobbik in Romania

Presedintele Traian Basescu sustine, marti, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Cele mai importante declaratii:- sa lase justitia libera, in conntiile in.

Basescu cere Guvernului si Parlamenului interzicerea partidului Jobbik pe teritoriul Romaniei.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca a venit timpul sa se interzica prezenta partidului extremist Jobbik pe teritoriul Romaniei. Am observat ieri o prezenta la varf a partidului extremist Jobbik. Cred ca a venit timpul sa punem capat prezentei acestui partid pe teritoriul Romaniei. Cer public Parlamentului sa adopte un act normativ prin care sa se interzica prezenta in Romania a membrilor acestei formatiuni, a afirmat seful statului. Citeste si: Basescu: Guvernul Ponta este .

Basescu: Guvernul Ponta este corupt. Taxa pe benzina nu este necesara. ...

Parlamentul a refuzat din nou sa lase Justitia libera, a declarat seful statului, referindu-se la dosarul Chitoiu. Basescu a mai spus ca taxa suplimentara pe combustibili nu este necesara, doarece sunt destui bani ascunsi in buget pentru a se renunta la aceasta taxa. Totodata Traian Basescu face un apel catre Guvern si Parlament sa interzica partidul extremist Jobbik peteritoriul Romaniei. Am constatat ca majoritatea parlamentara a refuzat sa lase justitia libera in condtiile in care .

Basescu: Guvernul Ponta este corupt. Taxa pe benzina nu este necesara. ...

Parlamentul a refuzat din nou sa lase Justitia libera, a declarat seful statului, referindu-se la dosarul Chitoiu. Basescu a mai spus ca taxa suplimentara pe combustibili nu este necesara, doarece sunt destui bani ascunsi in buget pentru a se renunta la aceasta taxa. Totodata Traian Basescu face un apel catre Guvern si Parlament sa interzica partidul extremist Jobbik peteritoriul Romaniei. Seful statului spune ca nu este cazul gratierii lui Gica Popescu sau al lui George Becali si cede ca .

Basescu vrea interzicerea Jobbik pe teritoriul Romaniei

Presedintele Traian Basescu a declarat ca va solicita Guvernului si Parlamentului emiterea unui act normativ care sa interzica prezenta pe teritoriul tarii noastre, a partidului maghiar, pe care l-a catalogat drept extremist.

Basescu: Cer emiterea unui act normativ care sa interzica prezenta extremistilor din Jobbik pe teritoriul Romaniei

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, emiterea unui act normativ care sa interzica prezenta, pe teritoriul Romaniei, a membrilor partidului extremist maghiar Jobbik.

Basescu: Cer Guvernului si Parlamentului interzicerea partidului Jobbik in Romania. Maghiarii extremisti nu au ce cauta la noi

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca extremistii maghiari trebuie interzisi in Romania, motiv pentru care va cere Parlamentului sa emita o lege in acest sens. Cred ca a venit timpul sa.

Gheorghe Stefan: Am fost si voi ramane alaturi de Traian Basescu.

Gheorghe Stefan s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara, anuntul sau fiind facut la Piatra Neamt, la o conferinta de presa la care a participat si Elena Udrea. Stefan a declarat ca mereu a fost alaturi de Traian Basescu si asa va ramane in continuare, conform Agerpres. Intotdeauna am fost alaturi de Traian Basescu si voi ramane alaturi de el, a declarat, sambata, Gheorghe Stefan, o data cu inscrierea sa in Fundatia Miscarea Populara. Primarul de Piatra Neamt a adaugat ca decizia sa era .

Sinteza zilei: Presedintele Traian Basescu, incapabil sa ierte?

Mihai Gadea l-a provocat marti pe presedintele Traian Basescu, cerandu-i sa dovedeasca daca cineva din trustul de presa pe care jurnalistul il reprezinta a luat bani pentru asa-numita campanie de gratiere a.

Traian Basescu: Legea certificatelor verzi a fost retrimisa Parlamentului pentru ca lipsea un aviz de la Comisia Europeana. Guvernul sustine ca presedintele minte

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca Legea certificatelor verzi este in Parlament si a fost retrimisa pentru ca trebuia sa vina un aviz de la Comisia Europeana, precizand ca nu are nimic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )