Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu cere arestarea preventiva a lui Kovesi si a lui Coldea, dupa ultimele dezvaluiri ale lui Sebastian Ghita

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu cere arestarea preventiva a lui Kovesi si a lui Coldea, dupa ultimele dezvaluiri ale lui Sebastian Ghita

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a propus arestarea preventiva a Laurei Kovesi, procurorul sef al DNA, si a lui Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, dupa ultimele acuzatii lansate joi la adresa lor de Sebastian Ghita. continuă pe România Liberă

BASESCU: Daca GHITA are dreptate si COLDEA si KOVESI chiar l-au SANTAJAT pe PONTA, atunci e doar o solutie - ARESTAREA! (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca, daca afirmatiile lui Sebastian Ghita sunt corecte, iar Victor Ponta chiar a fost santajat, atunci Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea ar trebui arestati. Icir.

Traian Basescu, intr-o inregistrare difuzata de Romania TV: Asta e stat mafiot. Stiu ce spun

Fostul deputat Sebastian Ghita a trimis in redactia Romania TV o inregistrare audio in care sustine ca unul dintre vorbitori este fostul presedinte Traian Basescu, acesta comentand problemele din Justitie. Persoana prezentata drept Basescu afirma ca Romania este un stat mafiot si precizeaza ca are inregistrari cu Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si judecatoarea Camelia Bogdan.

Traian Basescu reactioneaza, dupa noile acuzatiile facute de Sebastian Ghita: Nu neg inregistrarea, insa este editata. Sunt scoase din context foarte multe lucruri

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, miercuri, dupa ce Sebastian Ghita a aparut intr-o noua intregistrare video, dupa ce acesta a precizat ca judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti impreuna cu adjunctul sefului SRI, Florian Coldea, ar fi aranjat condamnarea lui Dan Voiculescu, iar Traian Basescu ar fi avut informatii cu privire la modul s-a petrecut acest lucru.

Camelia Bogdan ii raspunde lui Traian Basescu: Cand Voiculescu a fost condamnat, ii convenea ca magistratii sa dispuna confiscarea de la cei care comit ilegalitati. Acum nu ii mai convine

Judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti a reactionat, marti, dupa ce fostul deputat Sebastian Ghita a sustinut, intr-o noua inregistrare video, ca ea, impreuna cu adjunctul sefului SRI, Florian Coldea, ar fi aranjat condamnarea lui Dan Voiculescu, iar Traian Basescu ar avea informatii cu privire la modul s-a petrecut acest lucru.

Partidul Dreapta cere invalidarea decretului de retragere a cetateniei lui Traian Basescu

Partidul Dreapta cere Curtii Constitutionale sa invalideze decretul presedintelui Igor Dodon privind retragerea cetateniei moldovenesti fostului presedinte roman, Traian Basescu. De asemenea, membrii partidului solicita Curtii sa declare constitutional unionismul, transmite IPN.

Ghita a dat publicitatii o inregistrare din biroul lui Traian Basescu

ACTUALIZARE 21:00 Sebastian Ghita a publicat un nou videoclip, in care Traian Basescu da de inteles ca marile dosare din justitie au fost orchestrate Sebastian Ghita continua seria dezvaluirilor pe care le realizeaza prin declaratii filmate la distanta si difuzate la postul Romania TV. in ultimul sau videoclip apare o inregistrare din biroul fostului presedinte Traian Basescu, din perioada in care acesta inca era in functie, in care acesta discuta despre traseul marilor procese din justitie *ACTUALIZARE 08:53 Sebastian Ghita: Kovesi m-a abordat, in cladirea SRI, pentru a stabili impreuna cu mine cum sa distruga Realitatea TV.

Instanta suprema decide daca inlocuieste controlul judiciar cu arestarea preventiva in lipsa in cazul lui Sebastian Ghita

Curtea Suprema decide, joi, daca va inlocui masura controlului judiciar pe cautiune cu arestarea preventiva in lipsa in cazul lui Sebastian Ghita, dupa ce fostul deputat ar fi incalcat conditiile impuse de controlul judiciar, neprezentandu-se, de doua ori la rand, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Prahova.

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu

ACTUALIZARE 17:50 Basescu spune ca decizia lui Dodon de a-i retrage cetatenia este politica Fostul presedinte roman Traian Basescu a declarat ca decizia lui Igor Dodon de a-i retrage cetatenia este una politica, transmite Deschide. md. ------- Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a semnat decretul prin care i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu, potrivit unui anunt publicat pe pagina lui Dodon de Facebook.

Traian Basescu, la B1 TV: Este treaba mea daca am inregistrat convorbirile din biroul meu! Niciodata nu am avertizat pe nimeni... Nu este ilegal

Traian Basescu a intervenit telefonic, joi seara, la B1 TV, unde avorbit despre dezvaluirile facute de Sebastian Ghita. Intrebat de Ion Cristoiu daca a inregistrat toate convorbirile din biroul sau, daca a fost legal ceea ce a facut sau daca i-a avertizat pe interlocutori ca sunt inregsitrati, Basescu a raspuns:Este treaba mea daca am inregistrat convorbirile din biroul meu! Niciodata nu am avertizat pe nimeni. Nu era obligatoriu, dar nici nu este ilegal. Depinde doar de presedinte daca aplica aceasta masura sau nu.

Traian Basescu, despre inregistrarea video difuzata de Sebastian Ghita: Eu nu am stiut ca cineva inregistreaza. Marea problema este daca cel care a facut-o avea un mandat de la o institutie a statului

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, joi, noi precizari cu privire la inregistrarea difuzata de Sebastian Ghita, in care seful PMP vorbeste despre informatii pe care le-ar fi primit in legatura cu dosarul ICA, cauza in care a fost condamnat Dan Voiculescu. Astfel, Basescu a precizat ca nu stia ca a fost inregistrat, marea problema fiind daca inregistrarea a fost facuta in baza unui mandat de la o institutie a statului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )