Libnet.ro
UNICEF

07:46

Traian Basescu, intr-o inregistrare difuzata de Romania TV: Asta e stat mafiot. Stiu ce spun

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, intr-o inregistrare difuzata de Romania TV: Asta e stat mafiot. Stiu ce spun

Fostul deputat Sebastian Ghita a trimis in redactia Romania TV o inregistrare audio in care sustine ca unul dintre vorbitori este fostul presedinte Traian Basescu, acesta comentand problemele din Justitie. Persoana prezentata drept Basescu afirma ca Romania este un stat mafiot si precizeaza ca are inregistrari cu Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si judecatoarea Camelia Bogdan. continuă pe Adevărul

Reactie din CNA dupa noua inregistrare cu Ghita, difuzata de Romania TV: Voi solicita forului inchiderea postului

Valentin-Alexandru Jucan, membru in Consiliului National al Audiovizualului CNA), reactioneaza dupa ce Romania TV a difuzat a treia inregistrare video cu Sebastian Ghita si acuza postul de santaj, precizand chiar ca va solicita forului audiovizual sa inchida televiziunea.

Ghita a dat publicitatii o inregistrare din biroul lui Traian Basescu

ACTUALIZARE 21:00 Sebastian Ghita a publicat un nou videoclip, in care Traian Basescu da de inteles ca marile dosare din justitie au fost orchestrate Sebastian Ghita continua seria dezvaluirilor pe care le realizeaza prin declaratii filmate la distanta si difuzate la postul Romania TV. in ultimul sau videoclip apare o inregistrare din biroul fostului presedinte Traian Basescu, din perioada in care acesta inca era in functie, in care acesta discuta despre traseul marilor procese din justitie *ACTUALIZARE 08:53 Sebastian Ghita: Kovesi m-a abordat, in cladirea SRI, pentru a stabili impreuna cu mine cum sa distruga Realitatea TV.

SEBASTIAN GHITA, NOI DEZVALUIRI BOMBA referitoare la JUSTITIA din Romania! iNREGISTRARE din biroul lui Traian BASESCU (VIDEO)

Sebastian Ghita revine in prim plan cu alte declaratii in ceea ce priveste justitia din Romania. De data acesta a facut publica si o discutie a lui Traian Basescu. Fostul presedinte de stat a .

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu: A indemnat la lichidarea statalitatii Moldovei prin anexare la Romania!

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat, marti, 3 ianuarie, decretul prin care i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu. Printre motivele care au stat la baza acestei decizii a sefului statului se enumera faptul ca fostul presedinte al Romaniei nu ar respecta independenta si suveranitatea Republicii Moldova, pledand deschis pentru unirea celor doua maluri ale Prutului.

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu

ACTUALIZARE 17:50 Basescu spune ca decizia lui Dodon de a-i retrage cetatenia este politica Fostul presedinte roman Traian Basescu a declarat ca decizia lui Igor Dodon de a-i retrage cetatenia este una politica, transmite Deschide. md. ------- Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a semnat decretul prin care i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu, potrivit unui anunt publicat pe pagina lui Dodon de Facebook.

Partidul Dreapta cere invalidarea decretului de retragere a cetateniei lui Traian Basescu

Partidul Dreapta cere Curtii Constitutionale sa invalideze decretul presedintelui Igor Dodon privind retragerea cetateniei moldovenesti fostului presedinte roman, Traian Basescu. De asemenea, membrii partidului solicita Curtii sa declare constitutional unionismul, transmite IPN.

Presedintele Dodon i-a retras cetatenia Republicii Moldova lui Traian Basescu. Ce raspunde fostul presedinte al Romaniei

Presedintele de la Chisinau, Igor Dodon, i-a retras, marti, lui Traian Basescu cetatenia Republicii Moldova.

Traian Basescu A PIERDUT CETATENIA MOLDOVENEASCA (FOTO)

Traian Basescu a pierdut cetatenia moldoveneasca. Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a publicat pe Twitter o poza cu decretul de retragere a cetateniei. Site-ul Deschide. md scrie ca Igor Dodon a.

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu

Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a semnat decretul prin care i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu, conform News. ro .

Sebastian Ghita a aparut din nou la televizor si sustine ca Traian Basescu ar cunoaste nedreptati din Justitie: Sa vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii

Fostul deputat Sebastian Ghita, disparut de la domiciliu si cautat de politie in toata Romania, sustine, intr-o noua inregistrare video, ca in ultimii zece ani multor persoane li s-au facut nedreptati in justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )