Libnet.ro
UNICEF

23:45

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu

ACTUALIZARE 17:50 Basescu spune ca decizia lui Dodon de a-i retrage cetatenia este politica Fostul presedinte roman Traian Basescu a declarat ca decizia lui Igor Dodon de a-i retrage cetatenia este una politica, transmite Deschide. md. ------- Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a semnat decretul prin care i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu, potrivit unui anunt publicat pe pagina lui Dodon de Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu: A indemnat la lichidarea statalitatii Moldovei prin anexare la Romania!

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat, marti, 3 ianuarie, decretul prin care i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu. Printre motivele care au stat la baza acestei decizii a sefului statului se enumera faptul ca fostul presedinte al Romaniei nu ar respecta independenta si suveranitatea Republicii Moldova, pledand deschis pentru unirea celor doua maluri ale Prutului.

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu

Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a semnat decretul prin care i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu, conform News. ro .

Presedintele Dodon i-a retras cetatenia Republicii Moldova lui Traian Basescu. Ce raspunde fostul presedinte al Romaniei

Presedintele de la Chisinau, Igor Dodon, i-a retras, marti, lui Traian Basescu cetatenia Republicii Moldova.

Basescu, dupa decizia lui Dodon de a-i retrage cetatenia moldoveneasca: Vrea in continuare o Moldova ingenunchiata sub hegemonia de la Moscova!

Fostul presedinte roman Traian Basescu a declarat marti, 3 ianuarie, ca decizia lui Igor Dodon de a-i retrage cetatenia este una politica si a precizat ca urmeaza sa se consulte cu avocatii sai, pentru a decide ce va face in continuare.

Traian Basescu A PIERDUT CETATENIA MOLDOVENEASCA (FOTO)

Traian Basescu a pierdut cetatenia moldoveneasca. Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a publicat pe Twitter o poza cu decretul de retragere a cetateniei. Site-ul Deschide. md scrie ca Igor Dodon a.

Am aflat din PRESA, NU m-a informat nimeni. Eu NU o sa pot gandi ca un BOLSEVIC niciodata. Traian Basescu, declaratii INCREDIBILE dupa ce a fost lasat fara CETATENIA MOLDOVENEASCA (FOTO)

Traian Basesu a ramas fara cetatenia moldoveneasca, iar fostul presedinte al Romaniei a declarat ca acest lucru l-a aflat din presa. De asemenea, Basescu a declarat ca decizia lui Igor Dodon de a-i.

Discursul lui IGOR DODON, IRONIZAT de internautii moldoveni: Cum a ajuns liderul de la Chisinau sa apara in imagini purtand COARNE DE REN sau O PERUCA ROZ (VIDEO)

Protest inedit pe Facebook. Discursul presedintelui Igor Dodon a fost ironizat de moldoveni. Internautii au postat mai multe imagini cu momente cand isi acopera televizoarele in timp ce liderul de.

Igor Dodon va avea o intrevedere cu liderul separatist de la Tiraspol pe 4 ianuarie

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat marti, 3 ianuarie, pe pagina sa de Facebook, ca va avea o intrevedere oficiala cu Vadim Krasnoselskii, conducatorul Transnistriei.

Mesajul de Anul Nou al presedintelui Igor Dodon

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, le-a transmis, pe Facebook, cateva ganduri moldovenilor in asteptarea noului an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )