Libnet.ro
UNICEF

11:15

Traian Basescu va cere cetatenie moldoveneasca inainte de a-si incheia mandatul

B1 B1,
Traian Basescu va cere cetatenie moldoveneasca inainte de a-si incheia mandatul

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Scoala de Vara a tineretului PMP, ca va efectua o vizita in Republica Moldova inainte de a incheia mandatul de sef al statului si va solicita, totodata,. continuă pe B1

Basescu vrea cetatenie in Republica Moldova

Traian Basescu a declarat, sambata, la Scoala de vara a PMP, ca va face o vizita in Republica Moldova inainte de a incheia mandatul de sef al statului si va solicita, totodata, sa i se acorde cetatenia acestei tari, .

Judecatorul Horatiu Dumbrava cere sesizarea Inspectiei Judiciare pentru declaratiile facute de Traian Basescu despre ziaristul important

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al CSM, cere Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sesizarea Inspectiei Judiciare cu privire la declaratiile facute de presedintele Traian Basescu, potrivit carora anumite decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important.

Suspendarea lui Traian Basescu, o arma cu doua taisuri. Ce ar putea CERE Basescu: Riscam sa impartim martisoare tot cu el in functie

Traian Basescu iese la atac pe tema suspendarii sale si nu uita de vechea sa obsesie. Seful statului spune ca actiunea este coordonata de Dan Voiculescu si are ca scop final gratirea omului de afaceri, care se.

Traian Basescu ar putea cere prelungirea mandatului

Seful statului, Traian Basescu, nu s-a aratat deloc ingrijorat de initiativa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care vizeaza a treia incercare de suspendare a sefului statului, dintre care doua reusite.

Traian Basescu: Prea multe case dauneaza

Celebru pentru faptul ca si-a dat singur casa din Mihaileanu pe vremea cand era primar al Capitalei, Traian Basescu le cere acum tinerilor sa nu se gindeasca numai la case. Presedintele a dat din nou.

Traian Basescu la Scoala de Vara a tineretului PMP: Guvernul a cheltuit zero bani din cele 106 milioane de euro alocate de UE pentru locuri de munca pentru tineri. In locul vostru, as face zilnic proteste la Guvern

Presedintele Traian Basescu, prezent, sambata, la Scoala de Vara a tineretului PMP de la Mamaia, a declarat, in legatura cu somajul in randul tinerilor, ca Guvernul nu a cheltuit niciun ban din cele 106 milioane de euro alocate de Uniunea Europeana Romaniei pentru crearea de locuri de munca pentru tineri. Seful statului a aratat ca acesti bani trebuie cheltuiti in intervalul 2014-2015, in caz contar ei urmand sa fie alocati altor tari. Eu, daca as fi in locul vostru, as face zilnic proteste la Guvern, le-a spus Traian Basescu tinerilor prezenti la Scoala de Vara PMP.

PSD nu sustine initiativa lui Tariceanu de suspendare a presedintelui Traian Basescu

PSD nu sustine initiativa lui Calin Popescu Tariceanu, de suspendare a presedintelui Traian Basescu, sa nu-i dea motiv lui Traian Basescu sa fie in campanie electorala. in interiorul PSD se.

Subiectiv. Victor Ciorbea, in 2009: Traian Basescu, agent KGB

Victor Ciorbea a sugerat, in 2009, ca Traian Basescu a fost agent KGB. Informatia a fost comentata in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv. ii adresez o intrebare domnului Basescu pe care nu i-a.

Victor Ponta: Vrem sa calculam suspendarea lui Traian Basescu ca la sah

Victor Ponta a declarat in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea QA de la Antena 3 ca, in ceea ce priveste eventuala suspendare a lui Traian Basescu din functia de presedinte, este necesara o.

Traian Basescu: Intrarea la facultate fara bacalaureat e o solutie proasta, in folosul mafiei universitare

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Mamaia, ca prevederea potrivit careia tinerii care nu au reusit sa ia bacalaureatul se pot inscrie la facultate este proasta si a fost luata in folosul mafiei universitare. Solutia este proasta, adica intrarea la facultate fara bacalaureat. Se putea face foarte bine la nivelul liceelor, a spus seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )