Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu ar putea cere prelungirea mandatului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu ar putea cere prelungirea mandatului

Seful statului, Traian Basescu, nu s-a aratat deloc ingrijorat de initiativa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care vizeaza a treia incercare de suspendare a sefului statului, dintre care doua reusite. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Daca ma suspenda, cer prelungirea mandatului, n-as vrea sa fiu in pielea lui Ponta in turul doi

Presedintele Basescu a declarat, marti seara, ca daca va fi suspendat din nou va cere prelungirea mandatului si ii va trimite martisoare la Cotroceni premierului Ponta. Daca mai fac una, sigur le ce.

Suspendarea lui Traian Basescu, o arma cu doua taisuri. Ce ar putea CERE Basescu: Riscam sa impartim martisoare tot cu el in functie

Traian Basescu iese la atac pe tema suspendarii sale si nu uita de vechea sa obsesie. Seful statului spune ca actiunea este coordonata de Dan Voiculescu si are ca scop final gratirea omului de afaceri, care se.

Basescu: Daca ma suspenda, cer prelungirea mandatului, n-as vrea sa fiu in pielea lui Ponta in turul 2

Presedintele Basescu a declarat ieri seara, intrebat daca a luat in calcul prelungirea mandatului, avand in vedere cele doua suspendari din functie, ca, daca va fi suspendat din nou, o va face si ii vor trimite martisoare la Cotroceni, adaugand ca nu ar vrea sa fie in pielea lui Victor Ponta, in turul doi.

De ce vrea Tariceanu sa-l suspende pe Traian Basescu: A fost necivilizat, s-a erijat in seful PMP si a intervenit la Bruxelles in chestiunea comisarului roman

Calin Popescu Tariceanu a explicat in cererea de suspendare care sint motivele pentru care a initiat procedura de suspendare din functie a presedintelui. Seful Senatului a invocat trei presupuse incalcari ale Constitutiei: intrarea lui Traian Basescu in lupta politica alaturi de PMP, o interventie a presedintelui Basescu la seful Comisiei Europene in chestiune comisarului roman, precum si promovarea de raporturi institutionale in forme necivilizate cu participantii la viata publica.

Judecatorul Horatiu Dumbrava cere sesizarea Inspectiei Judiciare pentru declaratiile facute de Traian Basescu despre ziaristul important

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al CSM, cere Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sesizarea Inspectiei Judiciare cu privire la declaratiile facute de presedintele Traian Basescu, potrivit carora anumite decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important.

Klaus Iohannis, candidatul deconspirat de Traian Basescu? Seful statului, in 2013: Nu sunt ofiteri acoperiti in Parlament sau Guvern

Misterul privind trecutul nedeclarat de ofiter acoperit al unuia dintre candidatii la alegerile prezidentiale, intarit marti de presedintele Traian Basescu, incepe sa se clarifice, cu ajutorul unei afirmatii.

Traian Basescu:Candidatii care sunt ofiteri acoperiti sa iasa si sa spuna! Daca nu, o voi face eu

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la postul B1 TV, ca un candidat la alegerile prezidentiale din acest an ar fi ofiter sub acoperire. Seful statului a precizat ca daca persoana in cauza nu va anunta in mod public cine este, o va face el,dupa ce se vor depune toate candidaturile.

Liviu Dragnea a prezentat 7 motive impotriva suspendarii lui Traian Basescu

Liviu Dragnea, vicepremier si presedinte executiv al PSD, a prezentat marti sapte motive pentru care suspendarea presedintelui Traian Basescu ar fi inoportuna din punctul de vedere al social-democratilor. Dragnea a spus totusi ca o decizie finala nu a fost luata in partid cu privire la sustinerea demersului de suspendare initiat de Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului si presedinte al PLR.

Vezi integral conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care il ataca dur pe Tariceanu in legatura cu tentativa de suspendare (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, luni seara, la Palatul Cotroceni despre tentativa lui Tariceanu de a-l suspenda, invitandu-l sa citeasca bine Constitutia. in cadrul conferintei de presa, seful statului i.

Traian Basescu ii da replica lui Victor Ponta la provocarea cartilor citite: Ii citesc lucrarea de doctorat (...) si nu reusesc sa gasesc cateva pagini neplagiate

Traian Basescu a declarat, luni, ca a inteles ca premierul Victor Ponta este framantat de ce carti citeste. Seful statului l-a ironizat pe primul ministru, spunand ca citeste lucrarea de doctorat a acestuia si ca nu reuseste sa gaseasca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )