Libnet.ro
UNICEF

01:05

O sa se prabuseasca odata cu Romania. Traian Basescu, previziune DURA pentru premierul Sorin Grindeanu

B1 B1,
O sa se prabuseasca odata cu Romania. Traian Basescu, previziune DURA pentru premierul Sorin Grindeanu

Traian Basescu este de parere ca soarta lui Sorin Grindeanu nu va fi una buna. Presedintele PMP spune chiar ca odata cu anuntul cresterilor salariale se va sfarsi si puterea lui Sorin. continuă pe B1

Scandal in direct intre Traian Basescu si Gheorghe Piperea: Sunteti un faimos avocat care a incasat destule esecuri in justitie/ Pe dumneavoastra v-am batut in justitie in 2007 (VIDEO)

Scandal in direct la B1TV intre fostul presedinte Traian Basescu si avocatul Gheorghe Piperea in privinta rolului definit de Constitutie pentru procurori in justitie. As fi.

Motivare. De ce a fost condamnat nepotul lui Traian Basescu la doi ani si sase luni de inchisoare. Dragos a fost acuzat ca a cerut o spaga de un milion de euro

Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu si nepotul lui Traian Basescu, a fost gasit vinovat de trafic de influenta dupa ce toti cei implicati au recunoscut acuzatiile, iar interceptarile ambientale au confirmat totul. Asa reiese din motivarea magistratului care a decis condamnarea tanarului la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare.

De ce a fost condamnat nepotul lui Traian Basescu la doi ani si sase luni de inchisoare. Dragos a fost acuzat ca a cerut o spaga de un milion de euro

Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu si nepotul lui Traian Basescu, a fost gasit vinovat de trafic de influenta dupa ce toti cei implicati au recunoscut acuzatiile, iar interceptarile ambientale au confirmat totul.

Traian Basescu: Presedintele nu poate refuza revocarea Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar. Discutam de un lucru de o gravitate extraordinara - incalcarea principiului separatiei puterilor in stat

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat, joi seara, la postul B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis nu poate refuza revocarea procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, si a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, intrucat ei ar fi incalcat principiul separatiei puterilor in stat.

VIDEO: Traian Basescu si Gheorghe Piperea s-au certat in direct la B1 Tv. Disputa a pornit de la rolul procurorilor in Justitie

Fostul presedinte Traian Basescu s-a certat in direct, intr-o emisiune a postului B1 Tv, cu avocatul Gheorghe Piperea.

Traian Basescu sare in apararea Elenei Udrea in dosarul Gala Bute: Nu era in minister in momentul in care se spune ca s-a dat mita. Un secretar de stat a fost dat afara ca urmare a unei note SRI (VIDEO)

Invitat, duminica seara, in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV, Traian Basescu a facut mai multe dezvaluiri despre evenimentele care au ajuns sa fie la baza dosarului Gala Bute.

Procurorii solicita redeschiderea unui dosar in care Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu. Prejudiciul: 100 de milioane de euro

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a solicitat Tribunalului Bucuresti redeschiderea unui dosar cu prejudiciul de 100 de milioane de euro, in care Traian Basescu era acuzat de abuz in.

Basescu, reactie dupa gafa Tribunalului Bucuresti: Am patit mai rau. in hotararea de condamnare a fratelui meu scria Traian Basescu! Ma duceau pe mine in locul lui!

Tribunalul Bucuresti trebuia sa decida joi daca redeschide dosarul retrocedarilor facute de Traian Basescu, dar acest lucru nu s-a mai intamplat pentru ca fostul presedinte a fost citat la Palatul Co.

Basescu, reactie dupa gafa Tribunalului Bucuresti: Am patit mai rau. in hotararea de condamnare a fratelui meu scria Traian Basescu! Ma duceau pe mine in locul lui! (VIDEO)

Tribunalul Bucuresti trebuia sa decida joi daca redeschide dosarul retrocedarilor facute de Traian Basescu, dar acest lucru nu s-a mai intamplat pentru ca fostul presedinte a fost citat la Palatul Co.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )