Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu va fi chemat la AUDIERI la Parchetul General, in dosarul de santaj

Antena3 Antena3,
Traian Basescu va fi chemat la AUDIERI la Parchetul General, in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu va fi chemat la audieri la Parchetul General, in calitate de suspect, in dosarul de santaj deschis de senatorul PSD Gabriela Firea. Anuntul a fost facut de jurnalistul. continuă pe Antena3

UPDATE. Omul care i-a facut campanie lui Traian Basescu, chemat la DNA

UPDATE -Felix Tataru a ajuns la DNA in urma cu putin timp. Acesta a declarat ca nu este implicat in niciun fel in dosarul Gala Bute. Nu stiu nimic. Nu stiu despre ce este vorba. Nu stiu nimic despre.

Adrian Sarbu, la Parchetul General pentru a da explicatii in dosarul in care este arestat pentru 30 de zile

Adrian Sarbu a ajuns luni dimineata la Parchetul General pentru a da explicatii in fata procurorilor in doarul de evaziune fiscala si instigare la delapidare in care este arestat preventiv. Adrian Sarbu a fost.

Ar fi foarte bine daca procurorii l-ar lua pe Traian Basescu. CINE a beneficiat de fapt de spaga din Dosarul Microsoft in 2009

Ar fi foarte bine daca procurorii l-ar lua pe Traian Basescu. O spune premierul Victor Ponta care sustine ca fostul presedinte ar trebui sa raspunda in privinta denunturilor din dosarul Microsoft privind.

Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General

Omul de afaceri Adrian Sarbu a ajuns, luni dimineata, la Parchetul General pentru a da explicatii in fata procurorilor in dosarul de evaziune fiscala si instigare la delapidare in care este arestat preventiv pentru 30 de zile, conform B1 Tv.

Ce-i doreste Ponta lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat, marti seara, faptul ca in dosarul Microsoft se vorbeste de sume de bani care ar fi fost folosite pentru campania electorala a lui Traian Basescu. Potrivit premierului, ar trebui.

VIDEO. Traian Basescu: Putin vrea gurile Dunarii

Fostul presedinte Traian Basescu a mers din nou, miercuri, la sediul Partidului Miscarea Populara. La plecare Traian Basescu a declarat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii.

Claudiu Saftoiu: Pe Traian Basescu o sa-l ajunga din urma trecutul

Claudiu Saftoiu si Catalin Ivan au vorbit, joi, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, despre cum ar putea arata in viitor relatia dintre Traian Basescu si justitie. O sa-l ajunga din urma trecutul.

Traian Basescu: Vladimir Putin vizeaza gurile Dunarii

Fostul presedintele Traian Basescu transmite ca un oficial US Army i-a confirmat afirmatiile din ultimele luni, cu privire la faptul ca Putin vizeaza gurile Dunarii. Venind dinspre un oficial militar, declaratia este foarte grava, sustine Basescu, iar Romania este cu adevarat in pericol.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca lui Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana, potrivit Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Tinta lui Vladimir Putin este legata de gurile Dunarii (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent joi la sediul PMP. La iesire, fostul presedinte a afirmat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii. Fostul sef al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )