Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Daca va fi nevoie, am sa ma bat 10 ani si pentru apararea mandatelor mele!

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Daca va fi nevoie, am sa ma bat 10 ani si pentru apararea mandatelor mele!

Fostul presedinte Traian Basescu a publicat pe contul sau de Facebook un text in care sustine ca presa este intr-o campanile furibunda impotriva sa si opineaza ca este tinta unei operatiuni de denigrare. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, mesaj vehement pe Facebook: Daca va fi nevoie, am sa ma bat 10 ani si pentru apararea mandatelor mele

Am sa ma bat politic pentru apararea mandatelor mele! a scris pe Facebook fostul presedinte Traian Basescu intr-o postare vehementa in care acuza ca RoTV, Rtv, A3 sunt in campanie furibunda impotriva mea. Fostul sef al statului sustine ca aceste televiziuni sunt uneori, alimentate chiar de institutii ale statului devenite obediente stapinilor pentru ca unii isi doresc sa fie vesnici in functii.

FOTO. Traian Basescu, apel catre presedinte si premier pentru salvarea romanului rapit in Burkina Faso

Traian Basescu: Asa ca, domnilor Ponta si Iohannis treziti-va si puneti in miscare toata forta institutiilor statului. Daca nu stiti, va spun eu ca este imposibil sa nu avem resurse in Africa de West. Nu faceti din Iulian Gheorghe simbolul neputintei voastre si a Romaniei, pentru ca vor plati romani nevinovati, nu voi .

10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE. Mesajul lui Klaus Iohannis: Exista, inca, procese de integrare nefinalizate, precum aderarea la Spatiul Schengen si adoptarea monedei unice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia a 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, in care arata ca Romania a demonstrat ca este un partener credibil si predictibil care pledeaza consecvent pentru adancirea proiectului european, pentru respectarea principiilor si valorilor fundamentale ale Uniunii Europene, dar si ca Exista, inca, procese de integrare nefinalizate, precum aderarea la Spatiul Schengen si adoptarea monedei unice. Ramanem profund atasati realizarii acestor doua obiective cat mai curand posibil.

10 ani de la semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE

Sambata, se implinesc 10 ani de la semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei la Uniunea Europeana. Ministerul de Externe saluta semnarea Tratatului, la Luxemburg, in 25 aprilie 2005, moment cu semnificatie deosebita pentru istoria recenta a Romaniei si un reper major premergator aderarii Romaniei, la 1 ianuarie 2007.

Final de Partida, cartea care arunca in aer Casa Regala Spaniola. Juan Carlos a avut timp de 10 ani o amanta nemtoaica

Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos, a avut timp de 10 ani o relatie amoroasa cu o femeie care provenea dintr-o familie ristocrata germana, dezvaluie o carte recent aparuta, care se vinde ca painea calda in.

Traian Basescu: Am sa ma bat politic pentru apararea mandatelor mele!

Traian Basescu a anuntat, printr-un mesaj pe Facebook, ca va lupta politic pentru a-si apara mandatele. Fostul sef al statului a denuntat campania furibunda dusa de anumite televiziuni impotriva lui, pentru a-l discredita si pentru a distruge cei zece ani ai in care a condus Romania.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens

Fostul presedinte Traian Basescu insinueaza ca procurorii DNA cauta informatii despre acesta, precizand ca au fost astfel de declaratii facute in fata judecatorilor, fara a da insa niciun nume.

Izaura Anghel, marturie care il implica pe Traian Basescu in dosarul fratelui sau. Cati bani ar fi primit fostul presedinte

Fostul presedinte, Traian Basescu, a fost implicat de fiica lui Sandu Anghel, Izaura, in marturia pe care a facut-o, vineri, in fata magistratilor Tribunalului Constanta, in dosarul in care Mircea Basescu este judecat de trafic de influenta. Izaura a spus ca presedintele a primit 300. 000 de euro, jumatate din suma pe care familia ei i-a platit-o lui Mircea Basescu pentru ca Bercea Mondial sa primeasca o pedeapsa mai mica si sa iasa din inchisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )