Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO. Traian Basescu, apel catre presedinte si premier pentru salvarea romanului rapit in Burkina Faso

România Liberă România Liberă,
FOTO. Traian Basescu, apel catre presedinte si premier pentru salvarea romanului rapit in Burkina Faso

Traian Basescu: Asa ca, domnilor Ponta si Iohannis treziti-va si puneti in miscare toata forta institutiilor statului. Daca nu stiti, va spun eu ca este imposibil sa nu avem resurse in Africa de West. Nu faceti din Iulian Gheorghe simbolul neputintei voastre si a Romaniei, pentru ca vor plati romani nevinovati, nu voi . continuă pe România Liberă

FOTO. Traian Basescu: Tariceanu blocheaza Senatul, DNA, instantele de judecata pentru apararea lui Sova

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, il critica dur din nou pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu. intr-o noua postare pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat scrie ca este de neacceptat modul cum acest om intelege sa blocheze functionarea unor institutii ale statului Senat, DNA, instante de judecata) in apararea senatorului Dan Sova.

Izaura Anghel, marturie care il implica pe Traian Basescu in dosarul fratelui sau. Cati bani ar fi primit fostul presedinte

Fostul presedinte, Traian Basescu, a fost implicat de fiica lui Sandu Anghel, Izaura, in marturia pe care a facut-o, vineri, in fata magistratilor Tribunalului Constanta, in dosarul in care Mircea Basescu este judecat de trafic de influenta. Izaura a spus ca presedintele a primit 300. 000 de euro, jumatate din suma pe care familia ei i-a platit-o lui Mircea Basescu pentru ca Bercea Mondial sa primeasca o pedeapsa mai mica si sa iasa din inchisoare.

Cat de puternic este Traian Basescu? Fostul presedinte, analizat de psiholog!

Traian Basescu este un barbat puternic si comvingator. Este concluzia unui psiholog care a analizat in amanunt modul in care fostul presedinte isi tine discursurile si cum li se adreseaza interlocutorilor si competitorilor. Iata ce declara specialistul.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

Traian Basescu a inceput manevrele pentru alegeri, sub sigla PDL

Traian Basescu vrea sa ajunga din nou la putere si a inceput manevrele pentru alegerile de anul viitor, sub sigla PDL. Fostul presedinte a inregistrat marca la OSIM si va transforma PMP in PDL. Se pare ca.

Traian Basescu: Ponta duce, prin Tariceanu, o lupta acerba pentru a il scapa pe Sova de justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe pagina sa de Facebook ca premierul Victor Ponta decredibilizeaza Senatul prin incercarea sa de a il salva pe Dan Sova din mainile justitiei, prin intermediul.

Traian Basescu, despre disputa din Senat privind decizia CCR: Prima oara cand o Camera devine ridicola. Tariceanu, abuz in serviciu grosolan (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat,in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, ca situatia din Senat privind decizia Curtii Constitutionale de a redacta si publica in Monitorul Oficial.

RA-APPS incearca pentru a treia oara sa vanda vila din Snagov propusa initial lui Traian Basescu

RA-APPS va incerca pentru a treia oara sa vanda vila 11 din Snagov, propusa initial fostului presedinte Traian Basescu drept resedinta, reducand pretul de pornire al licitatiei cu inca 10%, la 2,4.

Traian Basescu, nou mesaj despre romanul rapit in Burkina Faso: Presedintele si premierul isi ascund indiferenta si neputinta la umbra celulor de criza

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis, vineri, un nou mesaj, prin intermediul paginii de Facebook, in chestiunea delicata privind cetateanul roman Iulian Gheorghe, rapit in Burkina Faso. Basescu afirma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )