Libnet.ro
UNICEF

19:30

Traian Basescu declara ca se va retrage din PMP la sfarsitul anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu declara ca se va retrage din PMP la sfarsitul anului

Presedintele de onoare al Partidului Miscarea Populara, europarlamentarul Traian Basescu, declara ca implicarea sa in tranzitia catre un nou PMP se va incheia la sfarsitul anului, odata cu votul pe care il va da in favoarea candidatului formatiunii la prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu declara ca se va retrage din PMP la sfarsitul anului

Presedintele de onoare al Partidului Miscarea Populara, europarlamentarul Traian Basescu, declara ca implicarea sa in tranzitia catre un nou PMP se va incheia la sfarsitul anului, odata cu votul pe care il va da in favoarea candidatului formatiunii la prezidentiale.

Basescu se va retrage din PMP la sfarsitul anului

Presedintele de onoare al Partidului Miscarea Populara, europarlamentarul Traian Basescu, declara ca.

Traian Basescu si-a anuntat retragerea din PMP la sfarsitul anului

Presedintele de onoare al Partidului Miscarea Populara, europarlamentarul Traian Basescu, declara ca implicarea sa in tranzitia catre un nou PMP se va incheia la sfarsitul anului, odata cu votul pe care i.

Traian Basescu, despre sansele PMP la prezidentiale: Eu cred ca va fi o mare supriza. in turul 2 se poate intampla orice

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat, vineri seara, ca PMP isi va alege in aceast sfarsit de saptamana candidatul pentru prezidentiale intre Theodor Paleologu si Mihail Neamtu. Acesta se arata.

Mihail Neamtu anunta ca se retrage din cursa interna a PMP pentru prezidentiale in favoarea lui Theodor Paleologu

Mihail Neamtu a anuntat sambata, pe Facebook, ca se retrage din cursa interna a Partidului Miscarea Populara pentru alegerile prezidentiale, in favoarea lui Theodor Paleologu.

Traian Basescu propune legalizarea prostitutiei in Romania pentru diminuarea traficului de persoane

Traian Basescu a declarat vineri seara, la Digi24, ca o solutie pentru diminuarea traficului de persoane in Romania este aceea a legalizarii prostitutiei. Fostul presedinte a afirmat ca punerea sub protectie a femeilor cu aceasta profesie ar insemna sanatate pentru ele si partenerii lor si taxe platite catre stat.

Mats Wilander: Cred ca Roger Federer va mai juca pana la sfarsitul anului 2021 sau 2022

Singurul care stie cu adevarat cand intentioneaza sa se retraga din tenisul profesionist poate nici chiar el) este Roger Federer in persoana. Acest lucru nu ii interzice insa lui Mats Wilander sa aiba o parere in legatura cu acest lucru. Fostul campion suedez crede ca Mister Perfect va spune adio sportului alb la finalul lui 2021 sau cel tarziu 2022. Ceea ce nu ar fi o veste deloc rea pentru iubitorii tenisului.

DigiSport: Tucudean se retrage din fotbal, la doar 28 de ani. De ce a luat aceasta decizie golgheterul Ligii 1

George Tucudean se retrage temporar din activitatea sportiva. Golgheterul CFR-ului a luat aceasta decizie ca urmare a celor doua interventii pe inima la care a fost supus in ultimele luni.

Gigi Becali se retrage din viata publica. Anuntul facut de patronul FCSB

Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Arges Vintila in calitate de nou antrenor al echipei si a anuntat ca este ultima lui conferinta de presa, intentionand sa se retraga din viata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )