Libnet.ro
UNICEF

09:01

Traian Basescu propune legalizarea prostitutiei in Romania pentru diminuarea traficului de persoane

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu propune legalizarea prostitutiei in Romania pentru diminuarea traficului de persoane

Traian Basescu a declarat vineri seara, la Digi24, ca o solutie pentru diminuarea traficului de persoane in Romania este aceea a legalizarii prostitutiei. Fostul presedinte a afirmat ca punerea sub protectie a femeilor cu aceasta profesie ar insemna sanatate pentru ele si partenerii lor si taxe platite catre stat. continuă pe Hotnews

Basescu cere legalizarea prostitutiei ca masura anti-trafic de carne vie: Din lasitate, sacrificam mii de tinere pe care le impingem sub controlul unor derbedei

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca sustine legalizarea prostitutiei, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane, si acuza lasitatea unor politicieni si care nu si-au asumat sa treaca peste niste suparari ale BOR si nu au promovat o lege in acest sens.

Vasile Banescu, Purtator de cuvant al Patriarhiei Romane, despre legalizarea prostitutiei: O maladie nu se vindeca declarand-o sau numind-o stare de sanatate

Textul de mai jos reprezinta reactia personala a dlui Vasile Banescu, purtator de cuvant al Patriarhiei Romane, la propunerile recente din spatiul public care privesc legalizarea prostitutiei in Romania. Public acest scurt eseu la rugamintea dlui Vasile Banescu; voi reveni, zilele viitoare, si cu o reactie in nume propriu.

Cati bani castiga Elena Udrea in Romania si din ce. Fosta consiliera a lui Traian Basescu traieste in lux

Elena Udrea a pierdut, cel putin fizic, conexiunea cu domeniul afacerilor cat timp a stat inchisa in Costa Rica. Astfel, acum, multa lume se intreaba din ce isi castiga banii fostul ministru si mai ales din ce, in special dat fiind ca nu mai detine nicio functie. Cati bani castiga Elena Udrea in Romania si .

Traian Basescu, despre intalnirea dintre Iohannis si Trump: Cred ca subiectul zero va fi energia Statele Unite lupta mai mult decat UE pentru independenta energetica fata de Rusia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a precizat, intr-o interventie telefonica pentru B1TV, ca principala tema a discutiilor pe care Klaus Iohannis le va purta cu Donald Trump in intalnirea de marti seara de la.

Traian Basescu, despre sansele PMP la prezidentiale: Eu cred ca va fi o mare supriza. in turul 2 se poate intampla orice

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat, vineri seara, ca PMP isi va alege in aceast sfarsit de saptamana candidatul pentru prezidentiale intre Theodor Paleologu si Mihail Neamtu. Acesta se arata.

Traian Basescu: Cred ca ar trebui sa repunem in discutie legalizarea prostitutiei ca solutie de diminuare a traficului ilegal de carne vie (VIDEO)

In contextul masurilor legislative anuntate ca efect dupa tragedia de la Caracal, fostul presedinte a sustinut ca este momentul sa fie reluata discutia privind legalizarea prostiutiei, aratand ca astfel se.

Turcescu il critica pe Basescu pe tema legalizarii prostitutiei: L-a luat valul. Sper ca n-a vorbit ca presedinte de onoare al PMP

Deputatul PMP Robert Turcescu critica propunerea lansata de presedintele de onoare al partidului Traian Basescu, referitoare la legalizarea prostitutiei, exprimandu-si speranta ca aceasta idee nu va gasi prea multi adepti in randul membrilor PMP. Turcescu e de parere ca fie pe fostul sef al statului l-a luat valul aparitiilor televizate, fie a vrut sa nasca un subiect de presa in care sa fie primul sub luminile rampei.

PROIECT OUG Ministerul Justitiei propune pedepse mai mari pentru rapire, noi reguli pentru liberarea conditionata si perchezitii Cum se rezolva problema de competenta a DIICOT in cazul Caracal

Guvernul va da o ordonanta de urgenta privind inasprirea pedepselor pentru infractiuni grave, proiectul propus de ministerul Justitiei si prezentat joi de Ana Birchall prevazand majorarea pedepselor pentru lipsire de libertate, conditii mai dure pentru liberarea conditionata, precum si alte reguli privind perchezitiile.

Cum poti afla ce simte un copil cu autism. Experimentul unic organizat in Romania: Pentru mine a fost o adevarata lectie

Timp de trei zile, in municipiul Botosani este derulat un experiment inedit. intr-un cort amenjat in cea mai circulata zona a orasului, Pietonalul Unirii, trecatorii sunt invitati de specialisti in psihoterapie sa intre pentru cateva minute in pielea unui copil cu autism.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )