Libnet.ro
UNICEF

06:15

Traian Basescu, declaratie bomba despre dosarul privind lacul Belina: Procurorii DNA au gresit incadrarea (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, declaratie bomba despre dosarul privind lacul Belina: Procurorii DNA au gresit incadrarea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza in cazul controversatului dosar Lacul Belina, in care Sevil Shhaideh este acuzata de abuz in serviciu pentru o fapta din 2013,. continuă pe B1

Radu Banciu, despre reactiile privind cazul Belina: Daca ar putea, ar pune justitia intr-un colt, i-ar pune calusul si i-ar da cu pumnii si cu picioarele(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratiile facute de social-democratul Codrin Stefanescu in contextul controversatului dosar privind lacul.

Traian Basescu critica anularea vizitei lui Iohannis in Ucraina: O mare eroare politica! Am parasit bosumflati campul de batalie inainte de a trage ultimul cartus

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, critica in termeni duri decizia lui Klaus Iohannis de a isi anula vizita oficiala pe care urma sa o faca in luna octombrie in Ucraina i.

Medicii si asistentele au recunoscut infractiunile in dosarul privind mafia fiselor medicale pentru soferi si posesorii de arme

Doi medici si cinci asistente medicale au dat declaratii in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui, prin care si-au recunoscut faptele in dosarul privind emiterea in fals a peste 1. 000 de fise medicale pentru permise auto si pentru permise port arma. in total, 17 persoane sunt inculpate in acest caz.

Medicii si asistentele care au recunoscut infractiunile in dosarul privind mafia fiselor medicale pentru soferi si posesorii de arme

Doi medici si cinci asistente medicale au dat declaratii in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui, prin care si-au recunoscut faptele in dosarul privind emiterea in fals a peste 1. 000 de fise medicale pentru permise auto si pentru permise port arma. in total, 17 persoane sunt inculpate in acest caz.

Attila Korodi, liderul deputatilor UDMR, despre Dosarul Belina:Reactiile PSD-_ALDE sunt foarte agresive

Liderul deputatilor UDMR Attila Korodi a declarat la RFI ca reactiile PSD-ALDE in dosarul Belina sunt foarte agresive, transmite News. ro.

Laura Codruta Kovesi, primele declaratii despre dosarul Belina

Dosarul Belina, in care sunt vizati doi ministri din Guvern - vicepremierul Sevil Shhaideh si ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, - a fost deschis in mai 2017, nu i.

Badalau, despre dosarul DNA care le vizeaza pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Privim cu ingrijorare

Conducerea PSD va discuta luni, in Biroul Permanent, despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh si ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a afirmat, la RFI, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau.

Nicolae Badalau, despre dosarul DNA care le vizeaza pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Discutam luni, in Biroul Permanent al PSD. Privim cu ingrijorare. Sunt ministri seriosi

Conducerea PSD va discuta luni, in Biroul Permanent, despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh si ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a afirmat, la RFI, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, potrivit News. ro. El a mai spus ca Shhaideh si Plumb sunt doi ministri foarte buni, cu experienta vasta, declarandu-se convins ca actele normative vizate de ancheta DNA au fost intocmite corect.

Badalau, despre dosarul DNA care le vizeaza pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Discutam luni, in Biroul Permanent al PSD

Conducerea PSD va discuta luni, in Biroul Permanent, despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh si ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a afirmat, la RFI, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau. El a mai spus ca Shhaideh si Plumb sunt doi ministri foarte buni, cu experienta vasta, declarandu-se convins ca actele normative vizate de ancheta DNA au fost intocmite corect.

Elvetienii decid daca vor da mai multi bani la pensie. La noi, oamenii de afaceri vorbesc despre referendum privind obligativitatea Pilonului II

Elvetia decide intr-un referendum organizat duminica daca cetatenii vor incepe sa plateasca mai mult la sistemul de pensii, pentru ca viitorul sa le fie asigurat pe masura ce societatea imbatraneste. in Romania, insa, se discuta despre obligativitatea Pilonului II, oamenii de afaceri considerand ca anul viitor urmeaza sa aiba loc un referendum in acest sens.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )