Libnet.ro
UNICEF

01:05

Attila Korodi, liderul deputatilor UDMR, despre Dosarul Belina:Reactiile PSD-_ALDE sunt foarte agresive

Hotnews Hotnews,
 Attila Korodi, liderul deputatilor UDMR, despre Dosarul Belina:Reactiile PSD-_ALDE sunt foarte agresive

Liderul deputatilor UDMR Attila Korodi a declarat la RFI ca reactiile PSD-ALDE in dosarul Belina sunt foarte agresive, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Liderul deputatilor UDMR Attila Korodi: Reactiile PSD-ALDE in dosarul Belina, foarte agresive

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declarat la RFI ca reactiile PSD-ALDE in dosarul Belina, in care sunt cercetati doi ministri, sunt foarte agresive.

Laura Codruta Kovesi, primele declaratii despre dosarul Belina

Dosarul Belina, in care sunt vizati doi ministri din Guvern - vicepremierul Sevil Shhaideh si ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, - a fost deschis in mai 2017, nu i.

Tariceanu, despre dosarul Belina: Poate sa vina si mama DNA-ului. Nu se va schimba actualul Guvern

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca dosarele instrumentate unor ministri din guvernul Tudose reprezinta o tentativa de abatere a atentiei de la problemele din DNA si de decredibilizare a coalitiei de guvernare. Acest lucru nu se va reusi, insa, iar asta pentru ca majoritatea guvernamentala este solida, a mai declarat presedintele ALDE.

Liderul deputatilor PSD: Voi vota pentru cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb

Liderul deputatilor PSD Ioan Munteanu a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca va vota pentru cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului Rovana Plumb, ministru delegat al Fondurilor Europene, in dosarul baltii Belina.

VIDEO Kelemen Hunor evita sa anunte cum va vota UDMR in cazul ministrului Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina

Presedintel UDMR, Kelemen Hunor a reiterat ca este prematur sa anunte cum va vota formatiunea pe care o conduce in cazul ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina.

UPDATE Liderul deputatilor PSD, inainte de sedinta PSD: Voi vota pentru cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb/ Dupa sedinta: Colegii au decis sa le sustina intru totul pe Shhaideh si Plumb

Liderul deputatilor PSD Ioan Munteanu a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca va vota pentru cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului Rovana Plumb, ministru delegat al Fondurilor Europene, in dosarul baltii Belina. 30 La finalul sedintei, Munteanu a iesit din sediu si le-a declarat jurnalistilor ce cele doua, Shhaideh si Plumb, au declarat in sedinta ca sunt nevinovate, iar BPN a decis sa le susinta intru totul.

Radu Banciu, despre cum se apara cei din dosarul Belina: Declaratii sfidatoare la adresa bunului simt (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu acuzatii puse de procurorii DNA asupra lui Sevil Shhaideh si a Rovanei Plumb in dosarul Belina si implicare lui Liviu Dragnea.

VIDEO Dosarul Belina. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb nu vor demisiona din Guvern, in ciuda acuzatiilor DNA. Pesedistii le considera nevinovate

Conducerea PSD a decis, luni, ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb sunt nevinovate, iar acestea nu vor demisiona din Guvernul Tudose. Decizia de luni intervine dupa ce DNA a anuntat ca ambele membre ale Executivului sunt cercetate in dosarul Belina. Pe de alta parte, liderii PSD si ALDE urmeaza sa ia o decizie legata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, acuzat ca tolereaza atacurile procurorilor la adresa PSD.

VIDEO Laura Codruta Kovesi: Dosarul Belina este din luna mai 2017

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni ca dosarul Belina, in care sunt implicati o serie de lideri din PSD, dateaza din luna mai 2017.

Sef din minister, acuzatii dupa dosarul Belina

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul Justitiei, a spus sambata, la emisiunea Descoperiti, ca nu cei doi ministri, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, ar avea legatura in dosarul Belina, ci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )