Libnet.ro
UNICEF

13:15

Traian Basescu, despre Alexandru Cumpanasu: Cred ca nu am vazut om mai lipsit de scrupule decat acest domn care se urca pur si simplu pe cadavrul Alexandrei ca sa isi faca publicitate (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre Alexandru Cumpanasu: Cred ca nu am vazut om mai lipsit de scrupule decat acest domn care se urca pur si simplu pe cadavrul Alexandrei ca sa isi faca publicitate (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat pe Alexandru Cumpanasu pentru ca este prezent non-stop in presa dupa tragedia de la Caracal. Pornind de la vorbele tatalui Alexandrei, Basescu a aratat ca si. continuă pe B1

Alexandru Cumpanasu, solicitare la MAI pentru anchetarea tuturor disparitiilor de persoane din 1990 pana in prezent

Alexandru Cumpanasu depune miercuri, la miniserul Afacerilor Interne, solicitarea prvind anchetarea tuturor disparitiilor din 1990 pana in prezent. Am vorbit cu domnul ministru, voi cere ministrului de.

Alexandru Cumpanasu: Nicolae Moga a fost de negasit. A trebuit sa o sun pe doamna prim-ministru, care mi l-a dat la telefon. Am stabilit o intalnire, iar cand am intrat in minister l-am vazut ca isi dadea demisia(VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, a dezvpluit ca a vorbit cu Nicolae Moga, cu cateva minute inainte ca acesta sa demisioneze de la conducerea.

Crimele de la Caracal. Ce spune Alexandru Cumpanasu despre o candidatura la prezidentiale

La o zi dupa ce a publicat stenogramele convorbirilor telefonice ale Alexandrei cu agentii de la 112, Alexandru Cumpanasu, unchiul victimei, a explicat intr-o emisiune televizata ce intentioneaza sa faca privind o candidatura la prezidentiale.

Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat. Mor cu ei de gat

Alexandru Cumpanasu a scris pe Facebook ca principalul suspect, Gheorghe Dinca, face parte dintr-o retea de trafic cu minore si are complici in mai multe tari europene. Cumpanasu sustine ca acesta ar.

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo.

Alexandru Cumpanasu, solicitare de urgenta dupa ce s-a aflat de cele cinci apeluri ale Alexandrei Macesanu, la 112: O sa fac si o plangere la Parchet

Alexandru Cumpanasu a declarat la Antena 3 ca a facut o solicitare la STSpentru transmiterea convorbirilor, Alexandrei Macesanu cu operatorul 112. Cumpanasu mai sustine ca se fac presiuni asupra lui din.

Alexandru Cumpanasu, la MAI: ii voi cere ministrului de Interne un raport complet, care sa fie gata in 30 de zile, cu privire la toate disparitiile din Romania (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o, ucis-o si incinerat-o, a fost miercuri la sediul Ministerului de Interne, unde a afirmat ca ii va.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Alexandru Cumpanasu, PLANGERI in lant la Parchetul General: Bogdan Licu mi-a dat asigurari ca va face tot ceea ce poate pentru ca oamenii care au gresit sa fie trasi la raspundere (VIDEO)

Unchiul Alexandrei, fata ucisala Caracal, Alexandru Cumpanasu, a depus, luni,la Parchetul General mai multe plangeri la adresa STS, MAI, Parchetul Teritorial Olt, Parchetul Craiova si judecatorul.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala la Parchet dupa tragedia de la Caracal: Orice disparitie a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigata

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisade criminalul Gheorghe Dincadin Caracal a venit la Parchetul General ca sa depuna plangere. Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul.

Crimele de la Caracal. Camera de Comert si Industrie se retrage din organizatia condusa de Alexandru Cumpanasu

Camera de Comert si Industrie din Romania a anuntat ca se retrage din Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR), organizatie condusa de Alexandru Cumpanasu, unchi al Alexandrei Macesanu, in contextul in care acesta angajeaza numele institutiei in diverse declaratii publice. in replica, Cumpanasu a transmis ca reactia institutiei este una lamentabila.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )