Libnet.ro
UNICEF

07:30

Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: Daca va fi nevoie, o sa o fac

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: Daca va fi nevoie, o sa o fac

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul PMP Traian Basescu, a declarat ca nu este decis in . continuă pe România Liberă

Traian Basescu, anunt surpriza despre candidatura la Primaria Capitalei:Daca va fi nevoie, o sa o fac

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul PMP Traian Basescu, a declarat ca nu este decis in privinta candidaturii sale la Primaria Generala a Capitalei, dar, daca va fi nevoie, va candida, totusi. Basescu spune ca decizia va fi luata in functie de formarea aliantelor politice.

Surpriza la Primaria Capitalei. Si-a anuntat azi candidatura

Mai este aproape o luna pana la startul campaniei electorale pentru alegerile locale, dar in aceasta perioada partidele politice, in cursa pentru un portofoliu administrativ, si-anunta candidatii. Surpriza la Primaria Capitalei, un nou candidat la orizont Au inceput deja anunturile in eea ce privesc viitoarele candidaturi la Alegerile Locale 2020, si conform legislatiei in vigoare, .

Primaria Capitalei anunta deschiderea spitalului modular din zona Pipera

Primaria Capitalei a anuntat deschiderea spitalului modular construit pe amplasamentul viitorului Sp.

Va fi deschis spitalul modular ridicat de Primaria Capitalei in zona Pipera, pentru pacientii cu forme usoare de COVID-19

Spitalul modular ridicat in urma cu doua luni de Primaria Capitalei pe amplasamentul viitorului Spital Metropolitan din zona Pipera va fi deschis, iar in prima faza vor fi disponibile 100 din cele 500 de paturi, a anuntat luni seara Gabriela Firea. Ea a mai spus ca va creste si capacitatea paturilor ATI in spitalele administrate de municipalitate.

Traian Basescu ii desfiinteaza pe Arafat, Tataru si Vela: Numai niste tampiti ar putea face asta

Traian Basescu a rabufnit public dupa ce pandemia de COVID-19 a scapat de sub control. Fostul presedinte al Romaniei trage un semnal de alarma si avertizeaza cetatenii ca a sosit momentul in care fiecare trebuie sa respecte toate masurile de preventie pentru a evita transmiterea comunitara si dezvoltarea unor noi focare de infectie. Pe cine .

Traian Basescu ar putea ajunge la inchisoare. Acuzatii foarte grave pe numele fostului presedinte

Grupul de Investigatii Politice face dezvaluiri importante! Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, ar putea ajunge la inchisoare foarte curand.

Responsabilul stiintific al santierului de la Curtea Veche despre lucrarile facute de Primaria Capitalei: 25% este rotund si optimist, dar neadevarat Nu au fost descoperite usi secrete si nici tuneluri, raman in continuare in categoria miturilor urbane

Arheologul Theodor Ignat, responsabil stiintific de santier la Palatul Voievodal Curtea Veche, spune ca lucrarile de restaurare si consolidare nu au ajuns la 25%, asa cum au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai Primariei Capitalei. 25% este rotund si optimist, dar neadevarat, spune acesta. Mai mult, Theodor Ignat spune ca arheologii nu pot fi facuti responsabili de intarzierea lucrarilor deoarece in corpurile unde s-a terminat cercetarea arheologica, municipalitatea nu a inceput nici acum lucrarile de consolidare, conservare si restaurare, spune acesta.

Surpriza de proportii! Cine este noul candidat la Primaria Capitalei? Nimeni nu se astepta la o asemenea veste

Surpriza pe scena politica! Ilan Laufer este noul candidat pentru scaunul de primar al Capitalei. Candidez la Primaria Generala a Capitalei, pentru ca m-am saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala, a fost anuntul acestuia pe o retea sociala.

Mihai Caldararu, directorul general al DGASPC Romania, premiat de Primaria Capitalei si de Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti pentru faptele caritabile

Mihai Caldararu, Directorul General al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Romania D. S) a primit din partea Primariei Capitalei si Centrul pentru Tineret al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )