Libnet.ro
UNICEF

14:30

Traian Basescu, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso: Probabil ca eu as fi actionat mai energic

B1 B1,
Traian Basescu, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso: Probabil ca eu as fi actionat mai energic

Traian Basescu a declarat marti seara, facand referire la cazul romanului rapit in Burkina Faso, ca daca ar fi fost in functia de presedinte, ar fi actionat mai energic. Cred ca unii au inceput sa. continuă pe B1

Traian Basescu, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso: Probabil ca eu as fi actionat mai energic (VIDEO)

Traian Basescu a declarat marti seara, facand referire la cazul romanului rapit in Burkina Faso, ca daca ar fi fost in functia de presedinte, ar fi actionat mai energic. Cred ca unii au inceput sa.

Traian Basescu, despre cazul Munaf: Romania a dat examenul vointei de a urmari infractorii pana in panzele albe, examen pe care l-a trecut cu succes

Fostul presedinte Traian Basescu a publicat, vineri, pe contul personal de Facebook, un nou mesaj referitor aducerea in tara a lui Mohammad Munaf, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak.

Semn de viata de la romanul rapit in Burkina Faso. Marie Jeanne Ion: Vestea buna e ca traieste

Criza ostatecului roman rapit in Burkina Faso a ajuns la un nou nivel. Teroristii care l-au rapit, in aprilie 2015, pe Iulian Ghergut au dat o proba de viata, pentru a arata ca acesta este viu si nevatamat. Marie Jeanne Ion, unul dintre ziaristii romani rapiti in Irak in 2005, sustine ca inregistrarea video este un indiciu ca negocierile sunt deschise.

Familia romanului rapit in Burkina Faso cere ajutorul Guvernului

Familia lui Iulian Ghergut, romanul rapit in Burkina Faso, este disperata si cere ajutor guvernului Romaniei. Oamenii solicita statului sa plateasca rascumpararea, pentru ca barbatul sa poata fi eliberat.

Mesaj al romanului rapit in Burkina Faso: Iulian Ghergut cere ajutorul guvernului pentru a fi eliberat (VIDEO)

Cel mai negru scenariu s-a adeverit! Duminica dimineata au fost facute publice primele imagini cu Iulian Ghergut, romanul rapit in luna aprilie in Burkina Faso, informeaza B1 TV. Sub amenintarea armelor,.

Ce spun fostii directori ai SRI si SIE despre inregistrarea cu romanul rapit in Burkina Faso

Gruparea terorista al-Mourabitoune a publicat sambata o inregistare video cu ostaticul roman Iulian Ghergut, rapit la 4 aprilie din nordul Burkina Faso. Romanul care face apel la autoritati sa.

Romanul rapit in Burkina Faso cere Guvernului sa negocieze cu teroristii

Gruparea terorista al-Mourabitoune a publicat sambata o inregistare video cu ostaticul roman Iulian Ghergut fost luptator in Legiunea Straina - actualmente ofiter de securitate la o firma miniera) rapit la 4 aprilie din nordul Burkina Faso, care face apel la autoritati sa negocieze cu rapitorii pentru eliberarea sa.

VIDEO. Jihadistii au publicat o inregistrare cu romanul rapit in Burkina Faso. MAE confirma ca este vorba de Iulian Ghergut

Gruparea terorista al-Mourabitoune a publicat sambata o inregistare video cu ostaticul roman Iulian Ghergut, un agent de securitate rapit la 4 aprilie din nordul Burkina Faso, care face apel la autoritati sa negocieze cu rapitorii pentru eliberarea sa, relateaza RFI in pagina online.

A aparut o noua inregistrare cu romanul rapit in Burkina Faso

Un filmulet in care apare romanul rapit in Burkina Faso, Iulian Ghergut, a fost facut public. Romanul este inconjurat de militanti ai gruparii Al Murabitun, iar in nmesajul pe care il transmite face apel la.

VIDEO Mesajul romanului rapit in luna aprilie de o grupare jihadista in Burkina Faso. MAE confirma ca in inregistrarea video este Iulian Ghergut

Au fost publicate primele imagini cu Iulian Gherghut, romanul rapit in luna aprilie de o grupare jihadista din Burkina Faso. Romanul a transmis un mesaj familiei, companiei la care era angajat si guvernelor Romaniei si celui din Burkona Faso. Ministerul Afacerilor Externe MAE) confirma ca Iulian Ghergut este cel care apare in materialul video si transmite ca verifica autenticitatea inregistrarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )