Libnet.ro
UNICEF

10:45

Traian Basescu, despre gafa lui Klaus Iohannis in plin Brexit: Nu putem sta linistiti niciun minut

B1 B1,
Traian Basescu, despre gafa lui Klaus Iohannis in plin Brexit: Nu putem sta linistiti niciun minut

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre gafa pe care a facut-o actualul sef al statului Klaus Iohannis in conextul Brexitului, anume refuzul de a participa la summitul PPE. Presedintele. continuă pe B1

Tafna prostului vs. Brexit. Traian Basescu: Romania o sa dea o sansa Marii Britanii sa ramana in UE (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, face o analiza a situatiei post-Brexit intr-o postare pe Facebook. Intitulata 'Tafna prostului', postarea explica de ce liderii eu.

Subiectiv: Cum a ajuns Traian Basescu de la 4% la 21%, prin voia PNL si PSD

PMP-ul lui Traian Basescu a ajuns de la 4%, dupa alegerile locale, la un procent de 21%, dupa ce a obtinut 9 consilii judetene, in urma negocierilor cu PSD si PNL. Desi a obtinut un scor extrem de modest.

Incident cu Traian Basescu. Ce a facut fostul presedinte

Un incident mai putin obisnuit a avut loc duminica seara, in direct la o televiziune de stiri. Fostul presedinte Traian Basescu era in direct prin telefon, pentru a comenta pe tema Brexit-ului,.

Traian Basescu ataca statul de drept. Mihai Voropchievici: Care de drept? E de stang

Dupa ce ani de zile l-a ridicat in slavi, Traian Basescu a lansat o serie de atacuri fara precedent la adresa statului de drept. Determinate de condamnarea fratelui sau, atacurile sunt.

Calin Popescu Tariceanu, reprosuri pentru Klaus Iohannis: Presedintele trebuia sa se adreseze Parlamentului, inainte de a pleca la Bruxelles

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca ar fi fost oportun, intr-un moment politic atat de important, ca presedintele Klaus Iohannis sa se adreseze Parlamentului inainte de a pleca la Bruxelles la reuniunea Consiliului European.

Ultima oportunitate pentru Klaus Iohannis

Mare ghinion ca iesirea Marii Britanii din UE, cu aferenta recreare inevitabila a Europei cu mai multe viteze, a coincis cu lansarea proiectului de tara al presedintelui Klaus Iohannis, cel pe care romanii il asteapta din noiembrie 2014 cu multa speranta.

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Chiar daca se decide sa plece sau sa ramana, Marea Britanie este un partener foarte important pentru UE si pentru Romania.Este bine sa abordam lucrurile cu calm, cu luciditate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Bruxelles, ca problema iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana trebuie abordata cu calm si cu liciditate, subiniind ca indiferent de modul in care va ev.

Klaus Iohannis a declinat invitatia la summitul popularilor europeni pe tema viitorului UE dupa Brexit: Romania, singura tara din PPE care nu are reprezentant

Presedintele Klaus Iohannis nu participa la summitul PPE care preceda sedinta consiliului European, absenta inexplicabila in conditiile in care tema discutiei este viitorul UE dupa.

Klaus Iohannis va sublinia ca recastigarea increderii populatiei in viabilitatea UE este esentiala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va transmite un mesaj clar privind necesitatea unitatii si solidaritatii Uniunii Europene, precum si convingerea ca numai printr-o actiune comuna si in spiritul valorilor europene, Uniunea va putea depasi si raspunde cel mai bine provocarilor actuale la reuniunea Consiliului European care se va desfasura la Bruxelles maine si poimaine, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Se cuvine sa iubim si sa respectam tot ceea ce reprezinta acesta si sa transmitem si generatiilor viitoare sentimente nobile. Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului

Cu ocazia Zilei Nationale a Drapelului, sarbatorita pe 26 iunie, presedintele Klaus Iohannis a tinut sa precizeze ca aceastra zi reprezinta una dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )