Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu, despre gratierea lui Gigi Becali: Ma gandesc profund, nu e o decizie usoara (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre gratierea lui Gigi Becali: Ma gandesc profund, nu e o decizie usoara (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca se gandeste la gratierea luiGigi Becali, dar ca aceasta nu este o decizie usoara. intrebat daca a primit. continuă pe B1

VIDEO Traian Basescu, despre gratierea lui Gigi Becali: Gandesc profund, nu discutam de o femeie cu patru copii acasa sau de o batrana care a mutat gardul

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, raspunzand unei intrebari, ca se gandeste profund cu privire la gratierea lui Gigi Becali, mentionand ca nu este o decizie usoara, pentru ca nu discutam de o femeie cu patru copii acasa sau de o batrana de 80 de ani care a mutat gardul.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: In acest mandat, nu am gratiat pe nimeni, nici macar pe motive umanitare. Am preferat sa respect judecatorul

Presedintele Traian Basescu a precizat marti seara, la intrebarile ziaristilor legate de solicitarile de gratiere a fostului fotbalist Gica Popescu, ca, daca in primul mandat a acordat putine gratieri, in cel prezent nu a acordat nici macar una, deoarece a preferat sa respecte judecatorul.

Basescu, despre gratierea lui Becali: Gandesc profund. Nu e o decizie usoara

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, despre gratierea lui Gigi Becali, ca gandeste profund si ca nu este o decizie usoara, el adaugand ca va discuta si in privinta sesizarii facute de Becali cu privire la tratamentul din inchisoare.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: Mi se pare o campanie puternica si nejustificata. in al doilea mandat am eliminat functia gratierii (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti seara, despre o posibila gratierea a luiGica Popescu, condamnat in dosarul Transferurilor. Nici nu i s-a scris. cererea). Eu v-as ruga, la fel cum.

Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: O campanie nejustificata.

Traian Basescu a declarat, marti seara, ca toata campanie pentru gratierea lui Gica Popescu este nejustificata, in contextul in care nici nu se poate vorbi despre o cerere scrisa in cast sens Eu v-as ruga, la fel cum subiectul e foarte actual pe anumite televiziuni, as vrea sa stiu, daca nu e cu pacat, daca a platit cineva banii pentru a se face astfel de campanii, pentru Becali, pentru Popescu. Mi se pare o campanie foarte puternica si nejustificata, a spus Basescu. Citeste si: Basescu: .

VIDEO Traian Basescu, despre Jobbik: Statul roman nu va tolera mesaje care sa contravina Constitutiei. Oricine poate fi expulzat daca nu respecta legile

Presedintele Traian Basescu a avertizat joi, referindu-se la partidul extremist ungar Jobbik, ca Romania nu va tolera mesaje care contravin Constitutiei si orice persoana poate fi expulzata daca nu respecta legile in vigoare.

Traian Basescu, despre problema maghiara: Nu voi tolera mesaje care sa contravina Constitutiei

Presedintele TraianBasescu a vorbit, joi seara, despre problema maghiara, afirmand ca nu va tolera pe teritoriul Romaniei mesaje care contravin Constitutiei. in ceea ce ne priveste, obiectivul nostru e.

Traian Basescu, despre problema maghiara: Nu voi tolera mesaje care sa contravina Constitutiei (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a vorbit, joi seara, despre problema maghiara, afirmand ca nu va tolera pe teritoriul Romaniei mesaje care contravin Constitutiei. in ceea ce ne priveste, obiectivul nostru e.

Traian Basescu despre conflictul din Ucraina: Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin in conjunctura actuala. / Azi am dat dispozitie Statului Major al Armatei sa mute aplicatiile prevazute in partea a doua a anului pen

Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin in conjunctura actuala. Romania nu e o tara pregatita de razboi si nici nu vom ridica gradul de alerta, sa impartim pusti la populatie. Nu exista acest risc - suntem stat suveran si independent, membru al UE, al NATO, a afirmat, miercuri seara, presedintele, raspunzand intrebarii unui jurnalist despre cat de pregatite ar fi autoritatile romane sa intervina in cazul conflictului din Ucraina si cat de aproape este tara noastra de ridicarea gradului de alerta.

Traian Basescu, despre Ordonanta pe certificate verzi: Victor Ponta ori minte, ori e incompetent, ori ambele (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca Ordonanta de Urgenta privind certificatele verzi se afla in vigoare, astfel ca afirmatiile premierului.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )