Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu, despre gratierea lui Becali: Gandesc profund. Nu e o decizie usoara

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre gratierea lui Becali: Gandesc profund. Nu e o decizie usoara

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, despre gratierea lui Gigi Becali, ca gandeste profund si ca nu este o decizie usoara, el adaugand ca va discuta si in privinta sesizarii facute de Becali cu privire la tratamentul din inchisoare. continuă pe Adevărul

VIDEO Traian Basescu, despre gratierea lui Gigi Becali: Gandesc profund, nu discutam de o femeie cu patru copii acasa sau de o batrana care a mutat gardul

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, raspunzand unei intrebari, ca se gandeste profund cu privire la gratierea lui Gigi Becali, mentionand ca nu este o decizie usoara, pentru ca nu discutam de o femeie cu patru copii acasa sau de o batrana de 80 de ani care a mutat gardul.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gigi Becali: Ma gandesc profund, nu e o decizie usoara (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca se gandeste la gratierea luiGigi Becali, dar ca aceasta nu este o decizie usoara. intrebat daca a primit.

Il gratiaza Basescu pe Becali? Gandesc profund

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declart joi sera intr-o conferinta de presa ca se gandese la gratierea lui Gigi Becali. SONDAJ: Ar trebui gratiat Gigi Becali? .

Il gratiaza Basescu pe Becali: Gandesc profund

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declart joi sera intr-o conferinta de presa ca se gandese la gratierea lui Gigi Becali. SONDAJ: Ar trebui gratiat Gigi Becali? .

Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: O campanie nejustificata.

Traian Basescu a declarat, marti seara, ca toata campanie pentru gratierea lui Gica Popescu este nejustificata, in contextul in care nici nu se poate vorbi despre o cerere scrisa in cast sens Eu v-as ruga, la fel cum subiectul e foarte actual pe anumite televiziuni, as vrea sa stiu, daca nu e cu pacat, daca a platit cineva banii pentru a se face astfel de campanii, pentru Becali, pentru Popescu. Mi se pare o campanie foarte puternica si nejustificata, a spus Basescu. Citeste si: Basescu: .

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: In acest mandat, nu am gratiat pe nimeni, nici macar pe motive umanitare. Am preferat sa respect judecatorul

Presedintele Traian Basescu a precizat marti seara, la intrebarile ziaristilor legate de solicitarile de gratiere a fostului fotbalist Gica Popescu, ca, daca in primul mandat a acordat putine gratieri, in cel prezent nu a acordat nici macar una, deoarece a preferat sa respecte judecatorul.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: Mi se pare o campanie puternica si nejustificata. in al doilea mandat am eliminat functia gratierii (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti seara, despre o posibila gratierea a luiGica Popescu, condamnat in dosarul Transferurilor. Nici nu i s-a scris. cererea). Eu v-as ruga, la fel cum.

Presedintele Basescu: ma gandesc profund la cererea de gratiere a lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca se gandeste profund la cererea omului de afaceri Gigi Becali de a fi gratiat. Va asigur ca foarte curand voi avea un raspuns si il voi face public, a mentionat presedintele. De asemenea, acesta a adaugat ca in perioada urmatoare se va interesa de modul in care detinutii romani isi ispasesc pedepsele la inchisoare.

Basescu, despre nota Guvernului privind cazul Jobbik: A venit ceva, nu am apucat s-o citesc. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca nu a citit inca nota Guvernului despre partidul Jobbik, adaugand ca el vizeaza un spectru mai larg de activitati extremiste pe teritoriul Romaniei, mentionand si Garda Maghiara, infromeaza Mediafax. Citeste si: Ponta i-a trimis lui Basescu scrisoarea privind actiunile presedintelui Jobbik pe teritoriul Romaniei Legat de acelasi subiect, presedintele a spus ca nu ia in calcul o sedinta a CSAT extraordinara, mentionand ca reuniunea va fi una .

Basescu, despre OUG privind certificatele verzi: Ponta minte

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca OUG privind certificatele verzi este in vigoare, asa cum a fost adoptata de Guvern, mentionand ca premierul Victor Ponta minte cand face declaratii contrare pe aceasta tema.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )