Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu despre conflictul din Ucraina: Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin in conjunctura actuala. / Azi am dat dispozitie Statului Major al Armatei sa mute aplicatiile prevazute in partea a doua a anului pen

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu despre conflictul din Ucraina: Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin in conjunctura actuala. / Azi am dat dispozitie Statului Major al Armatei sa mute aplicatiile prevazute in partea a doua a anului pen

Pentru Romania nu exista riscul unui conflict cu Federatia Rusa, cel putin in conjunctura actuala. Romania nu e o tara pregatita de razboi si nici nu vom ridica gradul de alerta, sa impartim pusti la populatie. Nu exista acest risc - suntem stat suveran si independent, membru al UE, al NATO, a afirmat, miercuri seara, presedintele, raspunzand intrebarii unui jurnalist despre cat de pregatite ar fi autoritatile romane sa intervina in cazul conflictului din Ucraina si cat de aproape este tara noastra de ridicarea gradului de alerta. continuă pe Hotnews

Putin a discutat cu Merkel si Cameron despre criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela Merkel, informeaza Mediafax. Oficialii au avut un schimb de opinii privind eforturile posibile ale comunitatii internationale pentru a reglementa situatia din Ucraina, a precizat Kremlinul intr-un comunicat. Citeste si: Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra.

Putin a discutat despre criza din Ucraina cu Merkel si Cameron

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela.

Barack Obama si Xi Jinping au discutat telefonic despre criza din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat telefonic cu omologul sau chinez Xi Jinping, duminica seara, despre situatia din Ucraina, a anuntat luni Casa Alba, intr-un comunicat citat de AFP.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: In acest mandat, nu am gratiat pe nimeni, nici macar pe motive umanitare. Am preferat sa respect judecatorul

Presedintele Traian Basescu a precizat marti seara, la intrebarile ziaristilor legate de solicitarile de gratiere a fostului fotbalist Gica Popescu, ca, daca in primul mandat a acordat putine gratieri, in cel prezent nu a acordat nici macar una, deoarece a preferat sa respecte judecatorul.

Ministrul rus de Externe si omologul american au avut o noua discutie despre situatia din Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si secretarul de Stat american, John Kerry, au purtat o conversatie la telefon, sambata, pe tema situatiei din Ucraina si Crimeea, a anuntat Ministerul rus de Externe,.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: Mi se pare o campanie puternica si nejustificata. in al doilea mandat am eliminat functia gratierii (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti seara, despre o posibila gratierea a luiGica Popescu, condamnat in dosarul Transferurilor. Nici nu i s-a scris. cererea). Eu v-as ruga, la fel cum.

Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania nu e gata sa intre in razboi cu Rusia, dar nici Armata nu sta sa astepte primavara

Presedintele Traian Basescu a comentat, miercuri, situatia din Ucraina si a subliniat ca Romania nu risca sa intre intr-un conflict cu Federatia Rusa, dar a precizat ca Armata Romana este pregatita pentru orice situatie.

Traian Basescu, despre Ordonanta pe certificate verzi: Victor Ponta ori minte, ori e incompetent, ori ambele

Presedintele TraianBasescu a afirmat, miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca Ordonanta de Urgenta privind certificatele verzi se afla in vigoare, astfel ca afirmatiile premierului.

Traian Basescu, despre Ordonanta pe certificate verzi: Victor Ponta ori minte, ori e incompetent, ori ambele (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca Ordonanta de Urgenta privind certificatele verzi se afla in vigoare, astfel ca afirmatiile premierului.

Traian Basescu, despre Tariceanu: Este un surogat de Antonescu (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti seara, ca noul sef al Senatului, CalinPopescu Tariceanu, este un surogat de Antonescu. Voi colabora institutional, chiar daca e un surogat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )