Libnet.ro
UNICEF

17:15

Traian Basescu, despre posibilitatea izbucnirii unui conflict: Romania nu este pregatita sa fie un partener al aliatilor sai intr-un conflict cu Coreea, nu avem mijloace (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre posibilitatea izbucnirii unui conflict: Romania nu este pregatita sa fie un partener al aliatilor sai intr-un conflict cu Coreea, nu avem mijloace (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit intr-o interventie telefonica in emisiunea Se intampla acum despre posibilitatea unui conflict militar care sa porneasca in urma actiunilor. continuă pe B1

Traian Basescu, despre posibila fraudare a alegerilor din 2009

Traian Basescu nu crede ca sefii SRI si ai procuraturii ar fi putut, de acasa de la Gabriel Oprea, influenta rezultatul alegerilor din 2009. Nu de acolo se puteau face ilegalitatile, a declarat fostul presedinte, la Romania TV.

Traian Basescu, despre ancheta Parchetului General pe alegerile din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri pentru blocarea comisiei parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu a reactionat luni dupa anuntul Parchetului General de demararea a unei anchete penale pe subiectul intalnirilor dezvaluite de Dan Andronic din timpul alegerilor prezidentiale din 2009. Fo.

Basescu despre anchetarea alegerilor din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri, a blocat comisia parlamentara

Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, anchetarea de catre Parchetul General a alegerilor prezidentiale din 2009, spunand ca Ministerul Public a deschis ancheta stiind ca astfel va fi blocata comisia parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru.

Traian Basescu: Am facut o masinarie de distrus oameni. Trebuie sa trecem la o justitie restaurativa

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca justitia din Romania are acum un caracter punitiv exagerat, fiind o masinarie de distrus oameni, el aratand ca trebuie sa trecem la o justitie restaurativa.

Cum ne putem imagina ca din birou de la Oprea dadea telefon Kovesi si le dadea ordin judecatorilor sa ascunda saci?

Traian Basescu nu crede ca sefii SRI si ai procuraturii ar fi putut, de acasa de la Gabriel Oprea, influenta rezultatul alegerilor din 2009. Nu de acolo se puteau face ilegalitatile, a declarat fostul presedinte, la Romania TV.

Instanta suprema a decis redeschiderea dosarului Flora, in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de retrocedarea ilegala a unui teren

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, redeschiderea dosarului Flora, in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat ca ar fi retrocedat ilegal un teren din Capitala.

Traian Basescu, dupa ce Parchetul General a deschis dosar penal referitor la alegerile din 2009: Este clar ca a fost blocata comisia parlamentara. Este un joc

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat luni ca prin deschiderea unui dosar penal de catre Parchetul general referitor la alegerile din 2009 ancheta parlamentara in acest caz este blocata. Stiu.

Basescu, despre gratierea femeilor: Sa le lasam pe cele care au comis acte de coruptie. Poate am eu o sensibilitate aparte pentru femei, e cunoscuta

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut din nou gratierea femeilor condamnate pentru coruptie, oferind exemplul unei femei care poate a luat mita intr-un minister. De asemenea, acesta a declarat ca are o sensibilitate aparte, cunoscuta, pentru femei.

Regretele lui Traian Basescu: Am facut o masinarie de distrus oameni

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat, marti, in Comisia juridica a Senatului, in cadrul dezbaterilor asupra proiectului de lege al gratierii, ca in Romania Justitia are un caracter punitiv, si nu unul restaurativ, la fel ca in Uniunea Europeana, precizand ca un om care a stat in inchisoare cinci ani va iesi de acolo un om distrus.

Basescu despre justitie: Am facut o masina de distrus oameni si nu o masinarie de recuperare a lor pentru societate

Traian Basescu a atacat din nou sistemul de justitie. Intr-o declaratie facuta marti, fostul sef al statului a spus ca Un om este distrus dupa 5 ani in pucariile noastre, asta e adevarul. Am facut o masinarie de distrus oameni si nu o masinarie de recuperare a lor pentru societate.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )