Libnet.ro
UNICEF

19:30

Traian Basescu, la B1 TV - despre problemele Elenei Udrea cu Justitia si despre vizita lui Iohannis la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, la B1 TV - despre problemele Elenei Udrea cu Justitia si despre vizita lui Iohannis la Chisinau

Fostul presedinte Traian Basescu vorbeste, in aceasta seara, intr-un interviu pentru B1TV, despre cele doua mandate de sef al statului, despre vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau si despre problemele Elenei Udrea cu Justitia. continuă pe Adevărul

Melescanu, noi precizari despre filajul Elenei Udrea la Paris

Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca filajul Elenei Udrea la Paris nu ar fi putut fi facut direct de agenti ai serviciilor, pentru ca nu au tehnica necesara.

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s.

QA. Teodor Melescanu, despre atacurile Elenei Udrea: incearca sa submineze autoritatea serviciilor

Discutiile despre serviciile de informatii din Romania au explodat in ultimul timp, si pe fondul acuzelor aduse de Elena Udrea, dar si pe fondul unor evenimente importante la granitele Romaniei. Elena.

Traian Basescu: Am avut decretul de demitere al lui Coldea scris, dar nu l-am semnat. Am fost la Udrea in arest la domiciliu

Fostul presedinte Traian Basescu vorbeste, in aceasta seara, intr-un interviu pentru B1TV, despre cele doua mandate de sef al statului, despre vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau si despre problemele Elenei Udrea cu Justitia.

LIVETEXT Traian Basescu: Am avut decretul de demitere al lui Coldea scris, dar nu l-am semnat. Am fost la Udrea in arest la domiciliu

Fostul presedinte Traian Basescu vorbeste, in aceasta seara, intr-un interviu pentru B1TV, despre cele doua mandate de sef al statului, despre vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau si despre problemele Elenei Udrea cu Justitia.

Traian Basescu: Am avut decretul de demitere al lui Coldea scris, dar nu l-am semnat. Am fost la doamna Udrea acasa, in arestul la domiciliu

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, marti seara, intr-un interviu pentru B1TV, despre cele doua mandate de sef al statului, despre vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau si despre problemele Elenei Udrea cu Justitia.

Traian Basescu, despre Eduard Hellvig la sefia SRI: A fost un soc anuntarea axei Bucuresti - Berlin - Washington / E o numire gresita, Romania avea nevoie in fruntea serviciilor secrete de doi atlantisti

Traian Basescu a declarat marti seara ca pentru el a fost un soc anuntarea de catre Eduard Hellvig a unei noi axe a securitatii euro-atlantice Washington-Berlin-Bucuresti, vorbind in termeni duri despre propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru sefia SRI, pe care il acuza ca a intrat in politica ducand geanta lui Dan Voiculescu si ca l-a tradat pe Crin Antonescu. In ceea ce priveste viata sa dupa terminarea mandatului de presedinte, Traian Basescu afirma ca se simte extraordinar de bine iar singura sa grija este cum va evolua cazul Elenei Udrea, in care are in continuare incredere.

Ce facea Traian Basescu in timp ce Udrea voia MILA colegilor parlamentari. MESAJUL secret transmis de fostul presedinte protejatei sale

Elena Udrea este din nou la un pas de a ajunge in catuse, dupa ce Camera Deputatilor a incuviintat arestarea sa in Dosarul Gala Bute. in timp ce Udrea trece prin cele mai groaznice momente ale .

Basescu, despre Hellvig: E o numire gresita, Romania avea nevoie in fruntea serviciilor de doi atlantisti

Fostul presedinte Traian Basescu discuta, marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 Tv, despre numirea lui Eduard Hellvig la SRI, despre situatia Elenei Udrea, despre cine este la putere si cine in opozitie, dar si despre pozitia actualului presedinte Klaus Iohannis, in disputele ce vizeaza SRI.

Basescu, despre Udrea: Este ridicol sa se creada ca femeia asta a luat bani din Gala Bute

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 Tv, cu privire la cererile de arestare, emise de DNA pe numele Elenei Udrea, ca are incredere in justitie si ca este .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )