Libnet.ro
UNICEF

13:00

QA. Teodor Melescanu, despre atacurile Elenei Udrea: incearca sa submineze autoritatea serviciilor

Antena3 Antena3,
QA. Teodor Melescanu, despre atacurile Elenei Udrea: incearca sa submineze autoritatea serviciilor

Discutiile despre serviciile de informatii din Romania au explodat in ultimul timp, si pe fondul acuzelor aduse de Elena Udrea, dar si pe fondul unor evenimente importante la granitele Romaniei. Elena. continuă pe Antena3

QA. Teodor Melescanu, despre cum a incercat Traian Basescu sa foloseasca serviciile

Discutiile despre serviciile de informatii din Romania au explodat in ultimul timp, si pe fondul acuzelor aduse de Elena Udrea, dar si pe fondul unor evenimente importante la granitele Romaniei. in tot acest.

Melescanu, noi precizari despre filajul Elenei Udrea la Paris

Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca filajul Elenei Udrea la Paris nu ar fi putut fi facut direct de agenti ai serviciilor, pentru ca nu au tehnica necesara.

Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea

Dupa ce fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu a depus un denunt impotriva Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute au aparut probe ca aceasta l-ar fi presat pe Tudor Breazu, prieten si apropiat al lui Udrea si Topoliceanu, sa faca declaratii impotriva fostei sefe PMP, relateaza Evenimentul Zilei, citand surse apropiate anchetei. La randul sau, jurnalistul Catalin Tolontan scrie sambata pe blogul lui ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca Ana Maria Topoliceanu ar fi incercat sa-l determine pe Tudor Breazu sa-i confirme declaratiile sale impotriva lui Udrea si, implicit, sa-l infunde pe fostul ministru al turismului.

Comisia Juridica a avizat pozitiv incuviintarea arestarii preventive. Avocatul Elenei Udrea: Ne-am opus masurii arestului

Deputatii juristi s-au reunit astazi pentru a supune la vot noua cerere a DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei noi infractiuni de luare de mita. Udrea, care a fost.

Comisia Juridica a avizat pozitiv solicitarile DNA. Avocatul Elenei Udrea: Ne-am opus masurii arestului

Deputatii juristi s-au reunit astazi pentru a supune la vot noua cerere a DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei noi infractiuni de luare de mita. Udrea, care a fost.

Cererea de arestare a Elenei Udrea va fi votata luni de plenul Camerei

ACTUALIZARE 19:02 Deputatii vor analiza in plen, luni, de la ora 16:00, cererile DNA de inceperea a urmaririi penale si respectiv de arestare preventiva a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute, a declarat secretarul Camerei, deputatul Niculae Mircovici, dupa sedinta Biroului Permanet, transmit surse din presa. * Comisia juridica a Camerei, aviz favorabil pentru urmarirea penala a Elenei Udrea.

Cezar Preda: Coldea va plati, daca acuzatiile Elenei Udrea se dovedesc adevarate

Cezar Preda, membru in Comisia de control a SRI si deputat PNL, a explicat ca Florian Coldea va plati, daca se va dovedi ca acuzatiile Elenei Udrea sunt adevarate, potrivit ziare. com.

Dosarul Gala Bute. Tudor Breazu, apropiatul Elenei Udrea, audiat la DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost dus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in aceasta cauza.

Cererile DNA in cazul Elenei Udrea vor fi discutate luni de Camera Deputatilor

Cererile Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in cazul Elenei Udrea vor fi dezbatute si votate de plenul Camerei Deputatilor in cursul zilei de luni, relateaza Agerpres. Maine va fi o sedinta scurta a.

Comisia Juridica APROBA arestarea Elenei Udrea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat, miercuri, cererile DNA privind incuviintarea urmaririi penale si arestarii preventive a Elenei Udrea pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute. Reporterul Antena.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )