Libnet.ro
UNICEF

15:30

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Perspectiva e sa fie daramat Guvernul Ponta. Daca si Iohannis face un mic efort, Ponta nu mananca oua rosii la Palatul Victoria (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca, daca ar fi in locul lui Klaus Iohannis ar schimba guvernul. Un presedinte care nu are un guvern n.

Traian Basescu: Am fost la Elena Udrea acasa, in arestul la domiciliu. incerc s-o conving ca n-am abandonat-o (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca vorbeste cu Elena Udrea in fiecare zi si ca a mers la ea acasa, in arestul la domiciliu,.

Basescu considera numirea lui Hellvig la SRI o greseala. Ce spune fostul sef de stat despre Florian Coldea si Elena Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a discutat, marti, intr-un interviu B1 Tv, despre numirea lui Eduard Hellvig la SRI, despre situatia Elenei Udrea, despre cine este la putere si cine in opozitie, dar si despre pozitia actualului presedinte Klaus Iohannis, in disputele ce vizeaza SRI.

Ce facea Traian Basescu in timp ce Udrea voia MILA colegilor parlamentari. MESAJUL secret transmis de fostul presedinte protejatei sale

Elena Udrea este din nou la un pas de a ajunge in catuse, dupa ce Camera Deputatilor a incuviintat arestarea sa in Dosarul Gala Bute. in timp ce Udrea trece prin cele mai groaznice momente ale .

Elena Udrea, ultima persoana dupa Traian Basescu ce s-ar putea plange de ABUZURILE JUSTITIEI. Blonda, taxata dur de colegi

Elena Udrea a atacat justitia invocand abuzurile la care sunt supusi cei care ajung in spatele gratiilor in arest preventiv, pornind de la cazul sau. Protejata fostului presedinte sustine ca a ajuns in spatele.

Elena Udrea s-a plans de sistemul de care ea si Basescu l-au creat in ultimii 10 ani. A fost prinsa in propria-i capcana

Elena Udrea poate fi retinuta in orice moment in urma deciziei luate de Camera Deputatilor. Astazi, blonda lui Traian Basescu trebuie sa se prezinte la DNA pentru audieri. Numai sapte voturi au stat intre.

Prima poza cu Elena Udrea in arest la domiciliu

Prima poza cu Elena Udrea in arest la domiciliu a fost postata pe Facebook de Ruxandra Dragomir. Blonda protejata de Traian Basescu apare imbracata in roz, din cap pana in picioare. Prietena Elenei.

Traian Basescu: Dupa episodul filajului de la Paris, am vrut sa-l demit pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca in urma episodul in care Elena Udrea si Alina Bica au fost filate la Paris a vrut sa-l demita.

Traian Basescu: Dupa episodul filajului de la Paris, am vrut sa-l demit pe Florian Coldea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca in urma episodul in care Elena Udrea si Alina Bica au fost filate la Paris a vrut sa-l demita.

QA. Teodor Melescanu, despre cum a incercat Traian Basescu sa foloseasca serviciile

Discutiile despre serviciile de informatii din Romania au explodat in ultimul timp, si pe fondul acuzelor aduse de Elena Udrea, dar si pe fondul unor evenimente importante la granitele Romaniei. in tot acest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )