Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu, despre Eduard Hellvig la sefia SRI: A fost un soc anuntarea axei Bucuresti - Berlin - Washington / E o numire gresita, Romania avea nevoie in fruntea serviciilor secrete de doi atlantisti

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, despre Eduard Hellvig la sefia SRI: A fost un soc anuntarea axei Bucuresti - Berlin - Washington / E o numire gresita, Romania avea nevoie in fruntea serviciilor secrete de doi atlantisti

Traian Basescu a declarat marti seara ca pentru el a fost un soc anuntarea de catre Eduard Hellvig a unei noi axe a securitatii euro-atlantice Washington-Berlin-Bucuresti, vorbind in termeni duri despre propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru sefia SRI, pe care il acuza ca a intrat in politica ducand geanta lui Dan Voiculescu si ca l-a tradat pe Crin Antonescu. In ceea ce priveste viata sa dupa terminarea mandatului de presedinte, Traian Basescu afirma ca se simte extraordinar de bine iar singura sa grija este cum va evolua cazul Elenei Udrea, in care are in continuare incredere. continuă pe Hotnews

PSD il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) ca PSD il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI, dar ca se impune o dezbatere publica privind prezenta persoanelor nepolitice in fruntea institutiilor nepolitice. La ora 16. 00, premierul se intalneste cu grupurile parlamentare ale PSD pentru a discuta despre sustinerea lui Eduard Hellvig.

Sebastian Ghita, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: E ca si cum Ponta, daca ajungea presedinte, ma numea pe mine

Deputatul Sebastian Ghita a comentat, la Parlament, nominalizarea presedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciului Roman de Informatii. Ghita a sustinut ca se astepta ca o persoana din afara PNL, si nu la liberalul Eduard Hellvig, sa ocupe functia de director al SRI.

Parlamentul decide daca Eduard Hellvig preia SRI

Conducerea celor doua Camere ale Parlamentului se reuneste maine pentru a decide cand se voteaza validarea lui Eduard Hellvig, propus de Klaus Iohannis sa preia conducerea SRI. Dupa cum au aratat reactiile la.

Parlamentul decide luni daca Eduard Hellvig preia SRI

Conducerea celor doua Camere ale Parlamentului se reuneste maine pentru a decide cand se voteaza validarea lui Eduard Hellvig, propus de Klaus Iohannis sa preia conducerea SRI. Dupa cum au aratat reactiile la.

PMP va vota impotriva numirii lui Hellvig la sefia SRI

PMP a precizat, luni, ca va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI, opinand ca, in contextul actual, la conducerea SRI ar fi fost mai potrivita o persoana apolitica.

VIDEO Victor Ponta despre pozitia PSD fata de nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru Hellvig

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta conducerii partidului, ca PSD va vota propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru dl Hellvig in special pentru ca am lucrat foarte bine in perioada USL, a spus seful PSD. Anuntul vine dupa ce UNPR si PC - colegii de alianta guvernamentala, anuntasera ca vor vota pentru Hellvig fara sa astepte consultarea cu PSD.

Sebastian Ghita comenteaza nominalizarea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI: E ca si cum Ponta, odata ajuns presedinte, m-ar fi numit pe mine

Sebastian Ghita a comentat luni nominalizarea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI, afirmand ca Ma asteptam din partea domnului Iohannis sa faca o nominalizare la nivelul domnului Maior. Numirea unui apropiat politic si a unui membru marcant al PNL in campanie e ca si cum domnul Ponta, odata ajuns presedinte, m-ar fi numit pe mine. Sper ca domnul Hellvig, odata numit, sa fie un barbat de stat, sa uite ca a fost un apropiat al lui Crin Antonescu, sa uite ca este apropiat al lui Klaus Iohannis, sa iasa din politica.

Surse: PSD il va sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI

Social-democratii au decis, in cadrul sedintei Biroului Politic National, sa il sustina pe liberalul Eduard Hellvig la conducerea Serviciului Roman de Informatii, potrivit unor surse. Propunerea presedintelui.

Basescu, despre Hellvig: E o numire gresita, Romania avea nevoie in fruntea serviciilor de doi atlantisti

Fostul presedinte Traian Basescu discuta, marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 Tv, despre numirea lui Eduard Hellvig la SRI, despre situatia Elenei Udrea, despre cine este la putere si cine in opozitie, dar si despre pozitia actualului presedinte Klaus Iohannis, in disputele ce vizeaza SRI.

PMP anunta ca va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la conducerea SRI

Partidul Miscarea Populara va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI. Reprezentantii PMP sustin ca in contextul actual la conducerea SRI ar fi fost mai potrivita o persoana apolitica si ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )