Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu, despre scandalul pozelor Ponta- Dragnea: Foarte interesant ar fi sa ne spuna ce faceau la intalnirile saptamanale de la sediile SRI (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre scandalul pozelor Ponta- Dragnea: Foarte interesant ar fi sa ne spuna ce faceau la intalnirile saptamanale de la sediile SRI (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV fotografiile facute acum publice de Victor Ponta in care se arata apropierea dintre Liviu Dragnea si cei pe care ii numeste dusmanii sai. continuă pe B1

Basescu, despre referendumul pentru familie: E o tema populista. Eu cred ca in Constitutie definitia este suficienta

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca referendum pentru familie, initiat de PSD, este o tema populista, spunand ca definitia din Constitutie este suficienta si ca aceasta nu l-a impiedicat sa ajunga la 47 de ani de casnicie si sa aiba doi copii.

Basescu, despre Daea: Paiata aia, panarama aia care mananca branza pe unde apuca... (VIDEO)

Traian Basescu a declarat ca acesta este un bun moment pentru o motiune de cenzura. in opinia sa, modul dezastruos in care Guvernul Dancila a actionat in criza pestei porcine, dar si mineriada din 10.

Traian Basescu cere opozitiei sa depuna o motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului: Un gest politic obligatoriu Raspunsul lui Ludovic Orban

Fostul presedinte Traian Basescu 66 de ani) este de parere ca acum este momentul pentru ca opozitia sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de Viorica Dancila.

Traian Basescu: Motiunea de cenzura este un gest politic obligatoriu

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca motiunea de cenzura este un gest politic obligatoriu, cu sau fara succes.

Traian Basescu: Referendumul pentru familie, o tema populista. Pe mine nu m-a impiedicat definitia actuala sa ajung la vreo 47 de ani de casatorie si sa am si doi copii

Fostul presedinte Traian Basescu catalogheaza drept o tema populista referendumul pentru definirea familiei, initiat de PSD. Aflat, vineri, la Neptun, la Scoala de Vara a tinerilor din PMP, Basescu a spus.

Basescu, in scandalul legii off-shore: Romania risca sa fie o SIMPLA TEAVA prin care trec gazele / Daddy e BOLNAV cu BANII, numai la bani se gandeste!

Fostul presedinte Traian Basescu a tras, vineri, un semnal de alarma, in contextul scandalului privind legea off-shore, aratand ca actuala guvernare ar trebui sa aiba in atentie ca valorificarea gazelor din Ma.

Ilie Nastase, cea mai inteligenta analiza din ultimii ani: Ce a spus despre scandalul provocat de Serena la US Open

Ilie Nastase are, de obicei, un discurs ironic, atunci cand vorbeste despre Serena Williams, insa, de aceasta data, fostul lider ATP a facut o analiza coerenta a situatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )