Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu: Dragii mei, va dau o veste proasta. Veti avea incasari de fonduri europene zero anul acesta

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Dragii mei, va dau o veste proasta. Veti avea incasari de fonduri europene zero anul acesta

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat ca ceea ce s-a intamplat cu bugetul de stat in 2016 s-a intamplat cu bugetele tuturor Guvernelor din ultimii 15 ani, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Schimb de replici in plenul Parlamentului. Traian Basescu: Ar fi mai utila o ancheta pentru ferma de porci. Liviu Dragnea: Eu nu intru in aceasta mocirla

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, au avut un schimb de replici in cadrul plenului reunit in care s-a dezbatut raportul Comisiilor de buget-finante privind verificarea rectificarilor bugetare pozitive realizate de Guvernul Ciolos.

Traian Basescu, atac la afacerile fiului lui Dragnea: Decat o comisie de ancheta pentru bugetul dlui Ciolos, mai bine o comisie de ancheta pentru ferma de porci din Teleorman

Prezent miercuri in plenul reunit al Parlamentului, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea cerand ca afacerile controversate ale fiului sau cu o ferma de porci din Teleorman sa fi.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia privind suspendarea decretului privind retragerea cetateniei moldovenesti a lui Traian Basescu

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia instantei de judecata care a suspendat, luni, decretul privind retragerea cetateniei moldovenesti a fostului sef de stat Traian Basescu.

Decretul lui Dodon a fost suspendat. Traian Basescu isi pastreaza cetatenia Republicii Moldova

Judecatoria Chisinau a emis o incheiere luni, 20 martie, de suspendare a decretului presedintelui Igor Dodon privind retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu.

Traian Basescu este din nou cetatean al Republicii Moldova. Judecatoria Chisinau a suspendat decretul lui Dodon. Reactia fostului presedinte (VIDEO)

UPDATE:Traian Basescu a confirmat informatia intr-o interventie telefonica in direct pentru B1TV. Eu de astazi sunt din nou cetatean al Republicii Moldova panase.

Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o demita pe Laura Codruta Kovesi: La incalcarea Constitutiei nu mai este varianta. Se taie precum tai cu bisturiul (VIDEO)

Cuvinte dure ale lui Traian Basescu la adresa lui Laura Codruta Kovesi si Klaus Iohannis. Fostul presedinte ii cere lui Iohannis sa il demita pe procurorul sef al DNA pentru ca a incalcat.

Traian Basescu cere demiterea Laurei Codruta Kovesi, pe motiv ca DNA a incalcat separatia puterilor in stat

Fostul sef al statului, Traian Basescu, l-a criticat duminica pe presedintele Klaus Iohannis pentru faptul ca s-a declarat multumit de activitatea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )