Libnet.ro
UNICEF

19:16

Traian Basescu, la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: Tara e mult mai greu de condus decat o nava

B1 B1,
Traian Basescu, la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: Tara e mult mai greu de condus decat o nava

Presedintele Traian Basescu a ajuns vineri dimineata la sediul Ceronav, unde sustine examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava. imbracat in tinuta de marinar, Traian Basescu a recunoscut . continuă pe B1

Traian Basescu, la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: Tara e mult mai greu de condus decat o nava (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a ajuns vineri dimineata la sediul Ceronav, unde sustine examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava. imbracat in tinuta de marinar, Traian Basescu a recunoscut .

VIDEO UPDATE Traian Basescu, la testul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava: E mai usor sa conduci o nava decat o tara

Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri, la Centrul de simulare al CERONAV din Constanta, unde va sustine o testare pe un simulator de navigatie, in cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de nava, el spunand ca are emotii, dar ca este mai usor sa conduci o nava decat o tara, transmite Mediafax.

Traian Basescu da examen pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

Presedintele Traian Basescu are vineri un test in cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de nava. Seful statului a declarat joi ca a invatat pana la ora 6. 00 dimineata pentru ca ar fi rusinos sa nu ia testul.

Traian Basescu, la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

Presedintele Traian Basescu a sosit la sediul CERONAV din Constanta, pentru sustinerea examenului de reconfirmare a brevetului de comandant de nava.

VIDEO UPDATE Traian Basescu a trecut, cu brio, testul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

UPDATE Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, la iesirea din Centrul de simulare al CERONAV din Constanta, ca a trecut cu bine de testarea pe simulatorul de navigatie si ca si-a revalidat brevetul de comandant de nava. Presedintele a precizat ca a trecut testul cu brio.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )