Libnet.ro
UNICEF

19:16

Traian Basescu, la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: Tara e mult mai greu de condus decat o nava (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: Tara e mult mai greu de condus decat o nava (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a ajuns vineri dimineata la sediul Ceronav, unde sustine examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava. imbracat in tinuta de marinar, Traian Basescu a recunoscut . continuă pe B1

Traian Basescu, la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: Tara e mult mai greu de condus decat o nava

Presedintele Traian Basescu a ajuns vineri dimineata la sediul Ceronav, unde sustine examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava. imbracat in tinuta de marinar, Traian Basescu a recunoscut .

VIDEO UPDATE Traian Basescu, la testul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava: E mai usor sa conduci o nava decat o tara

Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri, la Centrul de simulare al CERONAV din Constanta, unde va sustine o testare pe un simulator de navigatie, in cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de nava, el spunand ca are emotii, dar ca este mai usor sa conduci o nava decat o tara, transmite Mediafax.

Traian Basescu da examen pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

Presedintele Traian Basescu are vineri un test in cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de nava. Seful statului a declarat joi ca a invatat pana la ora 6. 00 dimineata pentru ca ar fi rusinos sa nu ia testul.

VIDEO UPDATE Traian Basescu a trecut, cu brio, testul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

UPDATE Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, la iesirea din Centrul de simulare al CERONAV din Constanta, ca a trecut cu bine de testarea pe simulatorul de navigatie si ca si-a revalidat brevetul de comandant de nava. Presedintele a precizat ca a trecut testul cu brio.

Traian Basescu, la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

Presedintele Traian Basescu a sosit la sediul CERONAV din Constanta, pentru sustinerea examenului de reconfirmare a brevetului de comandant de nava.

Basescu, test pentru reconfirmarea brevetului: E mai usor sa conduci o nava decat o tara

Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri, la Centrul de simulare al CERONAV din Constanta, unde va sustine o testare pe un simulator de navigatie, in cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de nava, el spunand ca are emotii, dar.

Presedintele Traian Basescu sustine examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

Presedintele Traian Basescu a sosit la sediul CERONAV din Constanta, pentru sustinerea examenului de reconfirmare a brevetului de comandant de nava.

Traian Basescu a inceput cursurile pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

Presedintele Traian Basescu a inceput cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de nava, dupa ce s-a inscris in acest sens la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale CERONAV) de la Constanta, anunta Agerpres.

Basescu se pregateste pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava.

Presedintele Traian Basescu a inceput cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de nava ale Centrului Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale CERONAV), transmite Mediafax. Potrivit directorului general al CERONAV, Ovidiu Cupsa, Traian Basescu a inceput, luni, cursurile de reconfirmare a brevetului, pe care le face la vila de protocol de la Neptun. Este intr-un program de pregatire personala, incepand de luni, instructorul desemnat sa conduca .

Basescu isi pregateste intoarcerea pe mare. A inceput cursurile pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

Presedintele Traian Basescu a inceput cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de nava ale Centrului Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale CERONAV),.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )