Libnet.ro
UNICEF

19:45

Traian Basescu: Nu exista o proba ca pe teritoriul Romaniei au existat inchisori CIA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Nu exista o proba ca pe teritoriul Romaniei au existat inchisori CIA

Traian Basescu a negat, vineri seara, afirmatiile unui jurnalist care a sustinut ca pe teritoriul Romaniei au existat inchisori CIA unde au fost torturati oameni, subliniind ca nu exista o proba ca au functionat pe teritoriul tarii noastre. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Nu exista o proba ca pe teritoriul Romaniei au existat inchisori CIA

Fostul presedinte Traian Basescu a negat, ieri seara, afirmatiile unui jurnalist care a sustinut ca pe teritoriul Romaniei au existat inchisori CIA unde au fost torturati oameni, subliniind ca nu exista o proba ca au functionat pe teritoriul tarii noastre astfel de centre de detentie, transmit surse din presa.

Traian Basescu, lectie de politica externa pentru Victor Ponta

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a a criticat, sambata, pe Victor Ponta dupa reactia acestuia privind amenintarea sefului Statului Major al armatei ruse la adresa Romaniei, spunand ca premierul nu ar fi trebuit sa raspunda cu declaratii, ci sa anunte ca Romania si-a marit bugetul Apararii cu inca 0,2%.

Traian Basescu l-a criticat pe Ponta privind Rusia: Nu ai de ce sa intri in dispute cu seful Statului Major rus

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat, sambata, la Galati, reactia lui Victor Ponta privind amenintarea sefului Statului Major al armatei ruse la adresa Romaniei. Basescu a afirmat ca premierul nu ar fi trebuit sa raspunda cu declaratii, ci sa anunte ca Romania isi intareste capacitatea de aparare.

Silviu Sergiu: Problema cu emisiunea de la Realitatea TV e ca nu a incercat sa serveasca publicului. Dupa o emisiune la noi cu Traian Basescu curgeau stirile pe crawl-urile televiziunilor

Fostul presedinte Traian Basescu a participat vineri seara la un interviu televizat in care principalele teme de discutie au fost cei zece ani de mandat si situatia actuala a Romaniei, pe plan intern si extern.

Traian Basescu, despre reactia lui Victor Ponta privind Rusia: Plagiatorul ramane tot plagiator. Nu ai de ce sa intri in dispute cu seful Statului Major

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat, sambata, la Galati, reactia lui Victor Ponta privind amenintarea sefului Statului Major al armatei ruse la adresa Romaniei, spunand ca premierul nu ar fi trebuit.

Previziunea lui Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a UE

Republica Moldova se poate transforma intr-un esec de proportii, iar dupa lectia din Ucraina Uniunea Europeana nu se va extinde spre Est, crede fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Traian Basescu: Am atentionat seful DNA, procurorul general, SIE sa nu mai dea drumul la stenograme

Traian Basescu a afirmat, vineri seara, ca in timpul mandatului sau, de presedinte al Romaniei, i-a atentionat pe procurorul sef al DNA, pe procurorul general si pe directorul SIE sa nu mai dea drumul la stenograme.

FOTO. Ce subiect propune Traian Basescu pentru consultarile de la Palatul Cotroceni

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, intr-o noua postare pe contul sau de Facebook, propune ca la consultarile de luni de la Palatul Cotroceni sa se discute si problema contructiei de autotrazi.

Mesajul lui Traian Basescu pentru corul de bocitoare

Traian Basescu isi incheie postarea cu o intrebare: Vedeti ce mult ne deosebim, simpatici antenisti + rtv-isti?. O intrebare atat de simpla, dar cu raspunsuri atat de greu de rostit de unii sau de altii. Dar mai ales de Traian Basescu care stie toate secretele statului roman si tot ce s-a intamplat in spatele usilor inchise. Raspunsuri pe care insa nu le poate spune nici acum cand este cetatean liber, asa cum se declara. Si nici nu va putea vreodata.

Minciunile lui Traian Basescu: Tara a intrat in criza in 2008, dar am aflat in 2009

Cei zece ani de mandat in fruntea tarii pentru Traian Basescu au fost presarati cu diverse evenimente mai putin placute, dar si cu multe promisiuni false. Mai multe materiale prezentate in emisiunea QA.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )