Libnet.ro
UNICEF

15:00

Minciunile lui Traian Basescu: Tara a intrat in criza in 2008, dar am aflat in 2009

Antena3 Antena3,
Minciunile lui Traian Basescu: Tara a intrat in criza in 2008, dar am aflat in 2009

Cei zece ani de mandat in fruntea tarii pentru Traian Basescu au fost presarati cu diverse evenimente mai putin placute, dar si cu multe promisiuni false. Mai multe materiale prezentate in emisiunea QA. continuă pe Antena3

Traian Basescu, atac la Tariceanu: Liberalul rosu crede ca totul se tranzactioneaza, inclusiv sufletul sau dragostea de tara. Lasati-i pe romanii din diaspora sa voteze

Traian Basescu il ataca dur pe Calin Popescu Tariceanu dupa ce acesta a declarat ca romanii din diaspora sunt capabili sa-si vanda votul pentru un mic si o bere. Fostul presedinte afirma, intr-un.

Traian Basescu l-a criticat pe Ponta privind Rusia: Nu ai de ce sa intri in dispute cu seful Statului Major rus

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat, sambata, la Galati, reactia lui Victor Ponta privind amenintarea sefului Statului Major al armatei ruse la adresa Romaniei. Basescu a afirmat ca premierul nu ar fi trebuit sa raspunda cu declaratii, ci sa anunte ca Romania isi intareste capacitatea de aparare.

Traian Basescu: Daca eu as fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu facea nici Revelionul ca prim ministru

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, la Galati, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara PMP), ca daca el ar fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Victor Ponta nu facea nici Revelionul ca prim ministru. Basescu a adaugat ca in lipsa unei opozitii autentice in Romania, va juca el rolul acesteia asumandu-si chiar rolul de 'om orchestra.

Mesajul lui Traian Basescu pentru corul de bocitoare

Traian Basescu isi incheie postarea cu o intrebare: Vedeti ce mult ne deosebim, simpatici antenisti + rtv-isti?. O intrebare atat de simpla, dar cu raspunsuri atat de greu de rostit de unii sau de altii. Dar mai ales de Traian Basescu care stie toate secretele statului roman si tot ce s-a intamplat in spatele usilor inchise. Raspunsuri pe care insa nu le poate spune nici acum cand este cetatean liber, asa cum se declara. Si nici nu va putea vreodata.

Silviu Sergiu: Problema cu emisiunea de la Realitatea TV e ca nu a incercat sa serveasca publicului. Dupa o emisiune la noi cu Traian Basescu curgeau stirile pe crawl-urile televiziunilor

Fostul presedinte Traian Basescu a participat vineri seara la un interviu televizat in care principalele teme de discutie au fost cei zece ani de mandat si situatia actuala a Romaniei, pe plan intern si extern.

Traian Basescu: Daca eu as fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu facea nici Revelionul ca prim-ministru

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, la Galati, ca in cazul in care ar fi fost el ales pentru scaunul de la Cotroceni pe 16 noiembrie, Victor Ponta nu facea nici Revelionul ca.

Traian Basescu: Nu ma voi inscrie in PMP sau in alt partid. Actorii tranzitiei, la un moment dat, trebuie sa faca pasul inapoi, sa lase loc unor elemente noi ale societatii, unor structuri politice noi

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, sambata, la Galati, ca nu se va inscrie in PMP sau in vreun alt partid. Motivul invocat de fostul sef al statului este acela ca actorii tranzitiei, la un.

Traian Basescu spune ca nu se va inscrie nici in PMP, nici in alt partid

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, sambata, la Galati, ca nu se va inscrie in PMP, pentru ca actorii tranzitiei, la un moment dat, trebuie sa faca pasul inapoi, el adaugand ulterior, raspunzand unei intrebari, ca nu se va mai inscrie niciodata in vreun partid.

Traian Basescu spune ca nu se va inscrie nici in PMP, nici in alt partid

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, sambata, la Galati, ca nu se va inscrie in PMP, pentru ca actorii tranzitiei, la un moment dat, trebuie sa faca pasul inapoi, el adaugand ulterior, raspunzand unei intrebari, ca nu se va mai inscrie niciodata in vreun partid.

Traian Basescu, despre reactia lui Victor Ponta privind Rusia: Plagiatorul ramane tot plagiator. Nu ai de ce sa intri in dispute cu seful Statului Major

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat, sambata, la Galati, reactia lui Victor Ponta privind amenintarea sefului Statului Major al armatei ruse la adresa Romaniei, spunand ca premierul nu ar fi trebuit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )