Libnet.ro
UNICEF

13:45

Traian Basescu face public rezultatul testarii medicale anuale: Presedintele este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu face public rezultatul testarii medicale anuale: Presedintele este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Administratia Prezidentiala a dat publicitatii, joi, rezultatul testarii medicale anuale efectuate de presedintele Traian Basescu in luna iulie a acestui an, la Spitalul Militar din Bucuresti. Concluzia comisiei medicale interdisciplinare care a intocmit raportul medical este ca presedintele Traian Basescu este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei. Consultati raportul medical in documentul atasat. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu face public rezultatul testarii medicale anuale: Presedintele este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Administratia Prezidentiala a dat publicitatii, joi, rezultatul testarii medicale anuale efectuate de presedintele Traian Basescu in luna iulie a acestui an, la Spitalul Militar din Bucuresti. Concluzia comisiei medicale interdisciplinare care a intocmit raportul medical este ca presedintele Traian Basescu este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei. Consultati raportul medical in documentul atasat.

Basescu a publicat rezultatul testarii medicale anuale

Presedintele Traian Basescu a facut public, joi, rezultatul testarii medicale anuale. Investigatiile au fost realizate la data de 10 iulie 2014, la Spitalul Militar din Bucuresti. Raportul medical a fost publicat.

Basescu a publicat rezultatul testarii medicale anuale. Cititi raportul intocmit de medici

Presedintele Traian Basescu a facut public, joi, rezultatul testarii medicale anuale. Investigatiile au fost realizate la data de 10 iulie 2014, la Spitalul Militar din Bucuresti. Raportul medical a fost publicat.

Bogdan Chirieac: Traian Basescu face campanie electorala pentru ca poate

Traian Basescu face campanie electorala pentru ca poate, pentru ca are voie, pentru ca poate sa schimbe legea, considera analistul Bogdan Chirieac. Afirmatia a fost facuta in contextul declaratiei de.

Traian Basescu are probleme cu inima si colesterol marit. Cititi raportul intocmit de medici

Presedintele Traian Basescu a facut public, joi, rezultatul testarii medicale anuale. Investigatiile au fost realizate la data de 10 iulie 2014, la Spitalul Militar din Bucuresti. Raportul medical publicat astazi.

Traian Basescu face dezvaluiri la Realitatea TV - ora 22.00

In aceasta seara, de la ora 22. 00, presedintele Romaniei, Traian Basescu, face dezvaluiri in emisiunea Jocuri de Putere, moderata de Rares Bogdan.

Presedintele Traian Basescu a facut public buletinul medical anual: Apt pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Traian Basescu a facut public raportul privind testarea medicala anuala. in urma analizelor efectuate, comisia medicala multidisciplinara a concluzionat ca presedintele este apt din punct de.

Romania Tv continua discutia despre sanatatea lui Traian Basescu: Pozitia mainii este nefireasca, presedintele are momente cand nu se poate controla si este iesit din tiparul comun al unui sef de stat sanatos

Romania Tv continua si joi seara discutia despre sanatatea lui Traian Basescu, pentru a doua seara consecutiv. Cu psihologul Hannibal Dumitrascu si avocatul Pavel Abraham invitati in studio, postul de televiziune patronat de Sebastian Ghita a titrat Ce ascunde buletinul medical al lui Traian Basescu si Secretele bine pastrate despre sanatatea lui Traian Basescu. Hannibal Dumitrascu a spus, pe parcursul emisiunii, ca din buletinul medical dat publicitatii joi dupa-amiaza de Administratia Prezidentiala lipsesc analize medicale si ca pozitia mainii lui Traian Basescu intr-o fotografie este nefireasca. Hannibal Dumitrascu a precizat, apoi, ca el nu este medic, sunt doar psiholog.

Raportul medical al lui Traian Basescu: Este apt pentru indeplinirea functiei de presedinte

Raportul medical al presedintelui Traian Basescu a fost facut public, joi, dupa ce seful statului a declarat ca ii mandateaza pe medici care au facut parte din comisia de examinare.

VIDEO Liviu Dragnea: Traian Basescu, un securist batran, disperat si suparat ca femeia pe care o sustine se face de ras

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat ca Traian Basescu nu este altceva decat un securist batran, disperat, trist si dezamagit care este suparat ca Elena Udrea se face de ras in campania electorala, dupa ce seful statului a afirmat luni seara ca premierul Victor Ponta a fost ofiter acoperit in SIE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )