Libnet.ro
UNICEF

17:16

Romania Tv continua discutia despre sanatatea lui Traian Basescu: Pozitia mainii este nefireasca, presedintele are momente cand nu se poate controla si este iesit din tiparul comun al unui sef de stat sanatos

Hotnews Hotnews,
 Romania Tv continua discutia despre sanatatea lui Traian Basescu: Pozitia mainii este nefireasca, presedintele are momente cand nu se poate controla si este iesit din tiparul comun al unui sef de stat sanatos

Romania Tv continua si joi seara discutia despre sanatatea lui Traian Basescu, pentru a doua seara consecutiv. Cu psihologul Hannibal Dumitrascu si avocatul Pavel Abraham invitati in studio, postul de televiziune patronat de Sebastian Ghita a titrat Ce ascunde buletinul medical al lui Traian Basescu si Secretele bine pastrate despre sanatatea lui Traian Basescu. Hannibal Dumitrascu a spus, pe parcursul emisiunii, ca din buletinul medical dat publicitatii joi dupa-amiaza de Administratia Prezidentiala lipsesc analize medicale si ca pozitia mainii lui Traian Basescu intr-o fotografie este nefireasca. Hannibal Dumitrascu a precizat, apoi, ca el nu este medic, sunt doar psiholog. continuă pe Hotnews

FOTO. Valentin Jucan a sesizat CNA privind emisiunea despre sanatatea lui Traian Basescu de la RTV

Astazi am sesizat Consiliul National al Audiovizualului in legatura cu derapajele de ieri seara de la Romania TV, incepand cu ora 21. 00, a anuntat Valentin Jucan, joi, pe contul sau oficial de Facebook.

Felix Rache despre declaratiile lui Traian Basescu, privind ofiterul sub acoperire: Nu mi s-a parut delir, mi s-a parut trotil

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit SIE intre 1997 si 2001. intrebat daca faptul ca Victor Ponta a fost si ofiter acoperit si procuror nu este o.

Felix Rache despre declaratiile lui Traian Basescu, privind ofiterul sub acoperire: Nu mi s-a parut delir, mi s-a parut trotil!

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit SIE intre 1997 si 2001. intrebat daca faptul ca Victor Ponta a fost si ofiter acoperit si procuror nu este o.

Dan Voiculescu propune punerea lui Traian Basescu sub control judiciar

Dan Voiculescu propune punerea lui Traian Basescu sub control judiciar. intr-o postare pe blogul personal, presedintele fondator al Partidului Conservator sustine ca Basescu a aruncat tara in haos si ca.

VIDEO Elena Udrea despre relatia cu Traian Basescu: Presedintele nu a vrut sa ma lase sa candidez in 2008 si 2012 la Parlament / Basistii care nu ma sustin nu au fost basisti adevarati

Elena Udrea, candidata PMP la presedintie, sustine ca Traian Basescu nu a fost de acord cu candidatura sa la alegerile parlamentare din 2008 si 2012, fiind nevoie de sprijinul lui Emil Boc sau Vasile Blaga pentru a-l convinge pe presedinte. Intrebata cum isi explica faptul ca si-a pierdut sustinerea majoritatii basistilor, Elena Udrea a spus ca acestia nu sunt basisti adevarati.

Oana Stancu: Niciun document secret nu mai poate fi in mana lui Traian Basescu

Niciun document secret nu mai poate fi in mana lui Traian Basescu dupa evenimentele din ultimele zile, iar Parlamentul trebuie informat despre acest lucru, este de parere Oana Stancu. Fie Traian Basescu nu.

Acuzatiile disperate ale lui Traian Basescu au facut inconjurul lumii. Campania prezidentiala din Romania, intr-un punct de fierbere

Presa din intreaga lume a vuit despre acuzatiile facute de presedintele Traian Basescu, potrivit caruia premierul Victor Ponta a fost ofiter sub acoperire. Agentia de stiri Reuters a punctat ca presedintele.

Traian Basescu, despre dosarul fratelui sau, Mircea: Voi spune foarte multe dupa terminarea mandatului. Nu vi s-a parut niciodata ca e asa, ca o facatura din militieneasca?

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca nu intelege mai multe lucruri din rechizitoriul care il vizeaza pe fratele sau, Mircea, si a promis ca dupa ce isi va termina mandatul va spune foarte multe despre acest caz in care acuza o facatura militieneasca.

Romania TV sustine ca Traian Basescu ar suferi de boala Parkinson si ca ar fi avut doua atacuri cerebrale. Dovezile RTV: imagini in care ii tremura usor mana stanga

Romania TV a anuntat in aceasta seara, dupa ora 21. 00, timp de peste jumatate de ora, ca vor arata imagini exclusive tinute ascunse pana acum cu Traian Basescu. La ora 22. 00, postul a prezentat cateva imagini cu presedintele, din diverse aparitii publice, in care ei afirma ca se poate vedea cum ii tremura mana, acest lucru fiind un semn al bolii Parkinson.

Derapaj major la Romania TV: Postul sustine ca Traian Basescu ar suferi de boala Parkinson si ca ar fi avut doua atacuri cerebrale. Dovezile RTV: imagini in care ii tremura usor mana stanga

Romania TV a anuntat in aceasta seara, dupa ora 21. 00, timp de peste jumatate de ora, ca vor arata imagini exclusive tinute ascunse pana acum cu Traian Basescu. La ora 22. 00, postul a prezentat cateva imagini cu presedintele, din diverse aparitii publice, in care ei afirma ca se poate vedea cum ii tremura mana, acest lucru fiind un semn al bolii Parkinson. Postul patronat de Sebastian Ghita nu a cerut pozitia presedintiei si a speculat fara a avea la baza un document medical.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )