Libnet.ro
UNICEF

19:30

Traian Basescu a facut o baie de multime in statiunea Mamaia

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a facut o baie de multime in statiunea Mamaia

Presedintele Traian Basescu facut o baie de multime, vineri seara, in statiunea Mamaia, el fotografiindu-se si vorbind cu turistii, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Mesajul lui Traian Basescu pentru musulmani, cu ocazia incheierii Ramadanului

Presedintele Traian Basescu si-a amintit de musulmanii din Romania. Si le-a transmis reprezentantilor comunitatii musulmane din Romania gandurile sale bune si urarile de sanatate cu ocazia sarbatoririi.

Traian Basescu acuza cabinetul Ponta de proasta guvernare

Presedintele Traian Basescu a acuzat cabinetul condus de Victor Ponta de proasta guvernare. Daca vrem o emblema a neputintei venim pe autostrada Nadlac - Arad si vedem ce inseamna proasta guvernare, a spus seful statului dupa vizitarea santierului tronsonului de autostrada Arad - Nadlac la Nod Pecica, la Kilometrul 12, judetul Arad.

Traian Basescu viziteaza santierul autostrazii Arad-Nadlac. Ce declaratii acide a facut presedintele

Presedintele Traian Basescu viziteaza astazi santierul autostrazii Arad-Nadlac, mai exact tronsonul cuprins intre Pecica si Arad unde lucrarile au fost oprite. Constructorul angajat sa execute lucrarea.

Traian Basescu ataca dur Guvernul. Ce declaratii acide a facut presedintele, in timpul vizitei pe santierul autostrazii Arad-Nadlac

Presedintele Traian Basescu viziteaza astazi santierul autostrazii Arad-Nadlac, mai exact tronsonul cuprins intre Pecica si Arad unde lucrarile au fost oprite. Constructorul angajat sa execute lucrarea a dat.

UPDATE Traian Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Traian Basescu a afirmat vineri ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, precizand ca este vorba de o opinie persoana si rugandu-i pe istorici sa nu se supere pe el.

VIDEO Traian Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Traian Basescu a afirmat vineri ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, precizand ca este vorba de o opinie personala si rugandu-i pe istorici sa nu se supere pe el.

Presedintele Traian Basescu, in vizita in dana militara a Portului Constanta

Traian Basescu viziteaza vineri, 9 august, fregata Regele Ferdinand din dana militara a Portului Constanta. Aici este deschisa o expozitie organizata de Muzeul National Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu, in vizita in dana militara a Portului Constanta. Seful statului participa la vernisajul unei expozitii dedicate monarhiei

Traian Basescu viziteaza vineri, 9 august, fregata Regele Ferdinand din dana militara a Portului Constanta. Aici este deschisa o expozitie organizata de Muzeul National Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu ataca Guvernul si pe Facebook

Presedintele Traian Basescu ataca Guvernul si pe Facebook. Seful statului a postat fotografii din elicopter cu autostrada Nadlac-Arad. Postarea este insotita de declaratiile extrem de critice facute ieri de.

Dan Voiculescu il someaza pe Traian Basescu sa nu mai sfideze un popor care il detesta si aminteste, discret, de sansa unei noi suspendari

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, sustine ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa se bucure de sansa nemeritata pe care a primit-o de a-si termina discret, invins, izolat mandatul pe care romanii i l-au retras in cele mai legale conditii si sa nu mai sfideze poporul care il detesta si azi la fel de mult.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )