Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu acuza cabinetul Ponta de proasta guvernare

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu acuza cabinetul Ponta de proasta guvernare

Presedintele Traian Basescu a acuzat cabinetul condus de Victor Ponta de proasta guvernare. Daca vrem o emblema a neputintei venim pe autostrada Nadlac - Arad si vedem ce inseamna proasta guvernare, a spus seful statului dupa vizitarea santierului tronsonului de autostrada Arad - Nadlac la Nod Pecica, la Kilometrul 12, judetul Arad. continuă pe Hotnews

UPDATE Traian Basescu acuza cabinetul Ponta de proasta guvernare: Daca vrem o emblema a neputintei, venim pe autostrada Nadlac-Arad. Trag un semnal de alarma catre guvern sa se trezeasca

Presedintele Traian Basescu a acuzat cabinetul condus de Victor Ponta de proasta guvernare. Daca vrem o emblema a neputintei venim pe autostrada Nadlac - Arad si vedem ce inseamna proasta guvernare, a spus seful statului dupa vizitarea santierului tronsonului de autostrada Arad - Nadlac la Nod Pecica, la Kilometrul 12, judetul Arad.

VIDEO Traian Basescu acuza cabinetul Ponta de proasta guvernare: Daca vrem o emblema a neputintei, venim pe autostrada Nadlac-Arad. Trag un semnal de alarma catre guvern sa se trezeasca

Presedintele Traian Basescu a acuzat cabinetul condus de Victor Ponta de proasta guvernare. Daca vrem o emblema a neputintei venim pe autostrada Nadlac - Arad si vedem ce inseamna proasta guvernare, a spus seful statului dupa vizitarea santierului tronsonului de autostrada Arad - Nadlac la Nod Pecica, la Kilometrul 12, judetul Arad.

Basescu: Autrostada Arad-Nadlac este un exemplu de proasta guvernare.

Presedintele Traian Basescu a vizitat, miercuri, santierul tronsonului de autostrada Arad-Nadlac si a declarat ca aceasta este un exemplu de proasta guvernare. Sunt aici pentru ca trebuie tras un semnal de alarma in ceea priveste bunele practici de guvernare, a spus presedintele. Cum te gandesti sa pui taxe pe chirii, dar nu utilizezi banii europeni pentru terminarea acestui tronson. Trebuia sa fie gata in aprilie 2013, iar tronsonul Nadlac-Pecica sta in suspendare din .

Traian Baseascu: Ceea ce se intampla pe autostrada Arad-Nadlac, emblema neputintei si o proasta guvernare

Presedintele Traian Basescu se afla pe santierul tronsonului de autostrada Arad-Nadlac, unde lucrarile sunt oprite. Acesta a spus ca ceea ce se intampla acolo este o expresie si o emblema a neputintei, adica proasta guvernare, tragand un semnal de alarma catre guvern sa se trezeasca.

VIDEO Basescu: Ceea ce se intampla pe autostrada Arad-Nadlac, emblema neputintei si o proasta guvernare

Presedintele Traian Basescu, aflat, miercuri, pe santierul tronsonului de autostrada Arad-Nadlac, unde lucrarile sunt oprite, a spus ca ceea ce se intampla acolo este o expresie si o emblema a neputintei, adica proasta guvernare, tragand un semnal de alarma catre guvern sa se trezeasca.

Traian Basescu: Nu cred ca se va face o reorganizare administrativ-teritoriala

Presedintele Traian Basescu a sustinut luni ca nu crede ca regionalizarea se va realiza, el considerand ca USL este incapabila sa genereze progrese pentru Romania. Nu cred ca ca se va face o.

LIVE VIDEO DIGI 24 Traian Basescu, declaratie de presa la ora 14.15

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, incepand cu ora 14. 15, la Palatul Cotroceni. Este prima iesire a presedintelui dupa convocarea CSAT privind privatizarea CFR Marfa.

Traian Basescu, declaratie de presa, la ora 14.15

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, luni, incepand cu ora 14.

Sova: Sunt de acord cu Basescu in ceea ce priveste proasta guvernare a lui Boagiu la Nadlac-Arad

Ministrul pentru marile proiecte, Dan Sova, a declarat ca este pentru prima oara cand este de acord cu Traian Basescu in ceea ce priveste proasta guvernare, dar ca acest lucru o priveste pe Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor,.

VIDEO Sova ii raspunde presedintelui: Sunt de acord cu Basescu in ceea ce priveste proasta guvernare a lui Boagiu la Nadlac-Arad

Ministrul pentru marile proiecte, Dan Sova, a declarat ca este pentru prima oara cand este de acord cu Traian Basescu in ceea ce priveste proasta guvernare, dar ca acest lucru o priveste pe Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, care s-a ocupat de autostrada Nadlac-Arad.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )